Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemuksia Ravintola Backaksessa:

Vantaan Energia projektin päätöstilaisuus Backaksen kartano 24.1 65 hlöä
“Järjestimme IT-projektin päätöstilaisuuden ja kutsuimme yhteistyökumppaneita paikalle ympäri Suomea. Erityisesti meitä ilahdutti valtavan hyvä ruoka, henkilökunnan ammattitaitoisuus ja täyden kympin palveluasenne; aikataulu ja alkuperäinen tilauskin venyi ja paukkui illan aikana, mutta kaikki hoitui kiitettävästi. Ai niin ja ohjelma oli myös laadukasta. Ei ollut mitään mistä emme olisi pitäneet illan aikana!”
-Teija

Suomen Voima 2018-2020 Backaksen kartano 10 hlöä
“Olemme käyttäneet Backaksen kokouspalveluja aktiivisesti jo kahden vuoden ajan. Backas valikoitui kokous-paikaksemme ennen kaikkea hyvien kulkuyhteyksien vuoksi. Tänne on helppo tulla junalla, autolla ja lentokoneella, mikä on tärkeää, sillä kokouksissamme käy osallistujia kaikkialta Suomesta. Kokous eri liikenneyhteyksien solmukohdassa säästää kokoustajien kallisarvoista aikaa, minkä lisäksi ilmaisesta pysäköinnistä lisäpisteitä. Kokoustilat ovat viihtyisät, asianmukaisella kokoustekniikalla varustettuna. Kokoustarjoilut ovat aina laadukkaat. Myös yllättäviin muutoksiin tai päivän aikana herääviin toiveisiin suhtaudutaan Backaksessa jouhevasti”
-Antti

Kotikatu 2019-2020 Backaksen kartano 20 hlöä
“Tilaisuuksien varaaminen on ollut vaivatonta ja lisäksi Backaksen yhteyshenkilöt ovat aina paikan päällä huolehtimassa meistä, mikä tekee järjestelyistä huoletonta. Arvostamme myös erinomaista sijaintia sekä Backaksen maanläheistä toimintamallia, jossa kaikki raaka-aineet metsästetään, kalastetaan, poimitaan ja kerätään itse tai tilataan pientilatuottajilta. Backaksen upea ympäristö monine hienoine yksityiskohtineen on jäänyt vieraidemme mieleen. Ainutlaatuiset puitteet ja erinomaisesti oimineet palvelut ovat saaneet kiitosta. Voin lämmöllä suositella paikkaa niin isojen kuin pientenkin kokousten järjestämiseksi.”
-Susanna

CGI henkilöstätapahtuma Tapahtumakeskus Puimalassa 16.5.2019 200 hlöä
“Päivää on kehuttu vuolaasti. Ainuttakaan negatiivista palautetta en ole saanut. Suosittelen Ravintola Backasta ja Tapahtumakeskus Puimalaa kaikille unohtumatonta ja persoonallista henkilöstötapahtumaa suunnitteleville. Backaksen väki on joustavaa ja asiantuntevaa, minkä vuoksi tilaisuuden suunnitteleminen oli helppoa. Backaksessa oli alusta asti selvät sävelet, mikä herätti syvän luottamuksen yhteistyön ja tapahtuman onnistumiseen. Parempaa paikkaa, henkilöstöä, tilaa, miljöötä tai ruokaa on vaikea löytää. Uskon, että hyödynnämme pian Backaksen kokoustiloja ja miksemme myös vaikkapa ruokakursseja. Vapaa-aikanakin olen ahkera Backaksen-kävijä, joten lähiajan suunnitelmissa siintävät jo konsertit ja ohjelmalliset jouluillalliset.”
-Sandra

Vaisalan kesäjuhlat Tapahtumakeskus Puimalassa 8.6.2018 600 hlöä
“Iso kiitos perjantaisista juhlista! Kokonaisuutena kaikki meni aivan mainiosti ja vieraat tuntuivat viihtyvän – huvitoimikuntaa myöten. Miljöö ja ruoka keräsivät kehuja!”
-Ville, Miia & Mirka