Olohuoneen kesäohjelma 1.7-29.7Olohuoneen heinäkuu - Ravintola Backas 2

Olohuoneen heinäkuussa joka päivä on hauska päivä! Viikko aloitetaan lettukesteillä, jonka jälkeen pelataan tietenkin Backas Bingoa. Keskiviikkoisin taas nautitaan perhe- ja skumppajoogasta sekä rentouttavasta skumppajumpasta. Olohuoneen livetorstait jatkuu myös heinäkuussa ja artistit vaihtuvat joka viikko! Perjantai on ehdottomasti Burger perjantai ja lauantaina tehdään löytöjä Olohuoneen kirppispäivänä. Viikko on hyvä lopettaa herkulliseen sunnuntai brunssiin. Ja mikä parasta, tämä sama kaava toistuu koko heinäkuun! 

(Keskiviikon aktiviteetit touteutuvat, jos osallistujia on vähintään kahdeksan)

Varaukset voi tehdä suoraan Olohuoneen henkilökunnalle tai myynti@ravintolabackas.fi tai p. 0400 153 281

HUOM! Olohuone suljetaan tiistaina 24.7 poikkeuksellisesti jo klo 14.00 henkilökunnan virkistyspäivän vuoksi. Loppuviikon palvelemme teitä normaalisti entistäkin virkeimpinä!

Tutustu myös muihin juhlavuoden tapahtumiin

Unta & Totta 23.8

Backaksen kesäteattereiden upea avaus: Unta & Totta -tarinallinen konsertti Musiikkineuvos Seppo Hovin tarinoidessa
Tutustu

Puimalan iltamat 26.7

Puimalan iltamissa nautiskellaan iskelmäklassikoista, Olavi Virran keittokirjan herkuista sekä tunnelmallisesta maalaismiljööstä
Tutustu

Backas Festivaalit 23-26.8

Backaksen 200-vuotis juhlavuoden kunniaksi tapahtumarikas kesä huipentuu elokuussa nelipäiväisiin Backas Festivaaleihin.
Tutustu

Viihteen Vuosisata -juhlakonsertti 24.8

Seppo Hovin koostama juhlakonsertti vie kuulijan läpi vuosikymmenten. Backaksessa herkutellaan ruoalla ja suomalaisten suosikkisävelmillä
Tutustu

Kekrikemut Laura Voutilaisen vauhdittamana 7.9

Kekrikemuissa herkutellaan syyssadon antimin ja illan pääartistina mahtava Laura Voutilainen.
Tutustu

Puimalan Oktoberfest 12.10

Puimalan notkuva oktober buffet, virtaava olut ja baijerilaismusiikki saa sinut tuntemaan kuin olisit saapunut Münchenin Theresienwiesenin aukiolle!
Tutustu

Rapuja & Rytmejä 29.8 & 5.9

Backaksen Rapuja ja Rytmejä show & dinner illoissa nautitaan loistavan Jazz-musiikin lisäksi kauden parhaimmista raaka-aineista.
Tutustu

Show&Dinner Pikkujoulut 22.11.

Backaksen yllätykselliset salakapakka-pikkujoulut ronskin ja rehevän emännän Pola Ivankan otteessa. Alinan arktiset ja puhtaat raaka-aineet pikkujoulupöydässä sekä viihteellinen Pola Ivanka yhdistettynä tarjoaa ikimuistoiset pikkujoulut. Luvassa on suorastaan hulvaton ja herkullinen ilta Pola Ivankan kapakassa – uskallatko tulla viihtymään?
Tutustu

Stand Up illat 15.11. ja 29.11.

Nyt Ravintola Backaksessa nauretaan kippurassa ja herkutellaan Alina emännän herkuilla, kun luvassa on kaamoksen kirkastusta Ravintola Backaksen stand-up illoissa.
Tutustu

Backaksen tarina

Backaksen tilan historia alkaa jo 1500-luvulta, kun säteritila perustettiin Kuninkaantien varteen. Tutustu Backaksen vaiherikkaaseen historiaan.
Tutustu

Tilaa uutiskirje

Saa suoraan sähköpostiisi Backaksen tuoreimmat tarjoukset ja kuulumiset.

Varaa tästä niin otamme sinuun yhteyttä

Yksityisille

Yrityksille