Backaksen jouluboksit ja joulukassit - yrityslahjaksi

Jouluboksit
Joulu lähestyy ja keräsimme jälleen Backastontut kokoamaan teille jo perinteeksi muodostuneita Backaksen joulubokseja asiakkaille, työntekijöille, yhteistyökumppaneille ja ystäville annettavaksi! Jouluboksien sisältö on tuotettu Backasperheen itsetekemistä tuotteista sekä yhteistyökumppanien herkuista.

Mietitkö vielä, miten muistaa henkilökuntaa tai yhteistyökumppaneita upeasta vuodesta maistuvan joululahjan merkeissä? Tähän Backaksen jouluboksi- tai kassi on oivallinen valinta.

Jouluboksin hinta 49,00 €/kpl.

Backaksen jouluboksit ovat nyt myynnissä ja niitä voi noutaa Backaksen kartanolta 13.11-22.12 välisenä aikana. Postitus ei ole mahdollista. Kysy kuitenkin lisää Backaksen mahdollisuuksista toimittaa boksit kerralla teidän toimipisteellenne. Osa tuotteista vaatii kylmäsäilytystä.
Herkuttelemalla tuet meitä sekä monia muita pienyrittäjiä.

Tänä vuonna olemme erityisen ylpeitä siitä, että yhä useampi tuote on tehty käsityönä kartanolla. Tämän vuoksi joulubokseja on saatavilla pienempi erä, joten tee varaus nyt: myynti@ravintolabackas.fi

Joulukassit
Joulubokseihin ei Backaksen joululahjavinkit lopu, sillä ahkerat Backastontut ovat jälleen puuhastelleet pajassaan herkullisia Backaksen joulukasseja, tästä maistuva lahjaidea pukinkonttiin. Herkut pakataan tyylikkääseen juuttikangas kassiin josta saa esimerkiksi oivallisen sienestyskassin.  Joulukassien sisältö koostuu tuttuun tapaan Backasperheen omatekoisista tuotteista sekä yhteistyökumppanien herkuista. 

Tilaa jouluinen yrityslahja henkilökunnalle tai yhteistyökumppaneille ja luo makumuistoja yhteiseen jouluun.
Joulukassin hinta 32,00€/kpl.

Backaksen joulukassit ovat nyt myynnissä ja niitä voi noutaa Backaksen kartanolta 9.11-22.12 välisenä aikana. Postitus ei ole mahdollista. Tuotteet eivät vaadi kylmäsäilytystä. Kysy kuitenkin lisää Backaksen mahdollisuuksista toimittaa kassien kerralla teidän toimipisteellenne.

Varaa joulukassi  myynti@ravintolabackas.fi

Varaukset ennakkoon myynti@ravintolabackas.fi tai varauslommakkeen kautta. Vahvistamme varaukset aina kirjallisesti.

Tilausehdot:
Jouluboksien- ja kassien tilaukset ovat sitovia ja Ravintolalla on oikeus laskuttaa tilatun määrän mukaisesti.