Backaksen lähiruokalauantai 25.1

Backaksen lähiruokalauantai 25.1

Backaksen lähiruokalauantai 25.1

Backaksessa vietetään jo kolmatta kertaa lähiruokalauantaita 25.1.2020 klo 11.00-14.00! Kartanon salit täyttyvät pientilallisista ja tuottajista. Osallistujat pääsevät kiertelemään ja tutustumaan esittelijöiden tuotteisiin ja ostamaan näitä myös kotiin vietäväksi. Lisäksi Backaksen Kammi on avoinna ja myynnissä mm. hirvikeittoa & nokipannukahvia! Tapahtumaan vapaa pääsy!

Ravintola Backaksen ruoat koostuvat pitkälti itse poimituista, pyydetyistä ja metsästetyistä raaka-aineista. Kaikki muut Ravintola Backaksen käyttämät raaka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan lähialueen luotettavilta toimijoilta. Pientilatuottajien ansiosta voimme varmistaa myös muiden raaka-aineiden elinympäristöt, olosuhteet ja laadun.

“On täysin eri asia tilata esimerkiksi liha netistä, kun kantaa satoja kiloja porkkanaa ja muuta ruokaa peuroille, kulkea jahtimailla, kytätä, istua passissa, tähdätä ja jättää ampumatta.” Ravintola Backaksen yrittäjä Lauri Kaivoluoto muistuttaa.

Onko sinulla pientila tai tuote, joka sopisi mukaan Backaksen lähiruokalauantaihin 25.1? Ota rohkeasti yhteyttä myynti@ravintolabackas.fi