Backaksen Sadonkorjuu ja kirpputori

Tervetuloa viettämään Backaksen Sadonkorjuuta kirppiksen,  lähiruokatorin  sekä herkullisen buffetruokailun merkeissä lauantaina 30.9. 

 Tapahtumakeskus Puimala täyttyy pientuottajista ja kirppismyyjistä lauantaina 30.9. klo 10.00-14.00. Osallistujat pääsevät kiertelemään ja tutustumaan esittelijöiden tuotteisiin ja ostamaan näitä kotiin vietäväksi. Ravintola Backaksen ruoat koostuvat pitkälti itse poimituista, pyydetyistä ja metsästetyistä raaka-aineista. Kaikki muut Ravintola Backaksen käyttämät raaka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan lähialueen luotettavilta toimijoilta. Pientilatuottajien ansiosta voimme varmistaa myös muiden raaka-aineiden elinympäristöt, olosuhteet ja laadun.

Tule tekemään tämän ihanan ruska-ajan ostoksesi Backaksen Sadonkorjuun lähiruokatorille ja kirppikselle! Tarjolla sesongin tuotteita, ihania löytöjä ja lähiruokaa.

Varaa myyntipaikkasi lähiruokatorille tai kirppikseen: myynti@ravintolabackas.fi

Myyntipaikan hinta 20 €.

– – – – – – – –

Herkuttelu ei tähän kuitenkaan lopu! Lähiruokatorin yhteydessä meillä on kartanolla tarjolla maittava sadonkorjuubuffet. Tule nauttimaan sadonkorjuun väreistä ja mauista perheen tai ystävien kanssa. 

Kattaukset:

Klo 14.00/14.30
Hinta: 59,00 €/hlö
Lapset 3-12 v 20,00 €/hlö
Kattausaika 2 tuntia

Varaukset ennakkoon myynti@ravintolabackas.fi tai alla olevan painikkeen kautta. 

Varaukset ennakkoon myynti@ravintolabackas.fi tai varauslommakkeen kautta. Vahvistamme varaukset aina kirjallisesti.