Joulun aikaa Backaksessa

Backaksen kartanolla tapahtuu paljon joulunsesongin alla! Voit tulla nauttimaan herkullisesta joululounaasta ja kartanotunnelmasta, tai yllättää työntekijäsi antamalla joululahjaksi Backaksen jouluboksit. Joulusesongin kruunaa Puimalan Joulumaa, josta löytyy joulumarkkinat, Backaksen puoti ja jouluisia herkkuja sekä muuta hauskaa ohjelmaa! Tervetuloa. Ravintola Backaksessa on käytössä koronapassi. Otathan passin valmiiksi esille saapuessasi Backakseen. 

Tule nauttimaan Backaksen notkuvasta joulupöydästä ja lämminhenkisestä kartanotunnelmasta. Runsas joulupöytä on katettuna Backaksen kartanossa ma-pe 22.11.-23.12. Ei itsenäisyyspäivänä 6.12) sekä lauantai 11.12. ja 18.12. 

Kattaukset ovat klo 11.00, 12.00, 13.30 sekä 14.30. 

Eikö olisikin helppoa, että joululahjat työntekijöille, asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja naapureille olisivat  hoidettu jo syksyllä  maaliin? Unohdetaan perinteiset printatut lippikset sekä kynät ja annetaan tänä vuonna lahjaksi laadukkaita herkkuja Suomen luonnosta useita pienyrittäjiä tukien. Alla näkyy Backaksen kaksi eri jouluboksia 49€ ja 80€. Tutustu sisältöihin ja valitse teille mieluisampi vaihtoehto. Jouluboksit ovat nyt myynnissä ja niitä voi noutaa tai tilata teidän toimipisteelle 1.11-23.12 välisenä aikana. Kaikki herkut ovat pitkään säilyviä, eivätkä vaadi kylmäsäilytystä. 

Ajatus Backaksen Jouluboksista lähti jo neljä vuotta sitten, yrittäjämme valmistaessa riistaillallista. Tällöin heräsi ajatus herkkujen kokoamisesta myös teidän joulupöytään. Meille tärkeää on tarjota herkkuja Suomen luontoa & pienyrittäjiä kunnioittaen.

Herkuttelemalla tuet meitä sekä monia muita pienyrittäjiä.

Puimalan Joulumaa järjestetään tänä vuonna lauantaina 11.12 klo 10.00–15.00. Tänäkin vuonna Puimalassa on monipuoliset joulumarkkinat, Backaksen puoti ja jouluisia herkkuja, musiikkiesityksiä, joulupukki, talutusratsastusta sekä tietenkin kinkkubingo!

 

Tapahtuman ohjelmaa ja aikataulua päivitetään lähiaikoina!

Joulumaahan on kaikille vapaa pääsy! Lämpimästi tervetuloa koko perhe viettämään jouluista päivää kanssamme!

 

 

Mikäli haluat mukaan myyjäksi joulumarkkinoille, ota yhteyttä myynti@ravintolabackas.fi. Myyntipaikat täyttyvät nopeasti!

 

Ota yhteyttä 
myynti@ravintolabackas.fi/p. 0400 153 281