Lauri Kaivoluoto 30 v juoksutapahtuma

Mitä: Lauri Kaivoluoto 30v juoksutapahtuma
Missä: Ravintola Backaksen pihapiiri, Ylästöntie 28. Maali & lähtö Puimalan edestä.
Milloin: 21.06.2023 klo 16-20.00. Juoksijat starttaa klo 17.
Mitä maksaa: Sen verran kuin itse haluat lahjoittaa nuorten ja lasten mielenterveyden hyväksi.
1 kierros (1 km) 10 €.
Juoksuun ilmoittautuminen ennakkoon: tästä
Pukukoodi: Anything but se tavallinen juoksuasu

Kokki, elämysten luoja, jahtipäällikkö, kartanon herra, TikTok tähti, seksisymboli & hillitön herrasmies. Backaksen yrittäjän Lauri Kaivoluodon 30v synttäreiden kunniaksi juostaan Backaksessa hyvän asian puolesta. Juoksemistakaan ei opetettu kokkikoulussa, mutta onneksi tämä on matalan kynnyksen juoksutapahtuma, jossa tavoitteena on pitää hauskaa ja kerätä yhteispottia nuorten ja lasten mielenterveyden hyväksi. Kerää yrityksestäsi porukka kasaan tai tule kavereiden kanssa. Lahjoittaa voit linkin kautta, vaikka et juoksisikaan. Myös kannustusjoukot ovat tässä tapahtumassa yhtä tärkeitä. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen, juoksukierrokset ostetaan etukäteen. 

Mitä enemmän kierroksia juoksette, sitä enemmän lahjoitatte Mieli Ry:lle nuorten ja lasten mielenterveyden hyväksi. “Jokainen mieli on joskus solmussa.”

1 kierros / hlö = 1 km = 10 €
juoksuaikaa on 1 tunti
Juoksukierrokset ostetaan etukäteen tästä ja rahat lahjoitetaan Mieli Ry:lle. 

ANYTHING BUT…
Pukeutumisteemana käytetään jenkeissä tuttua Anything but -tempausta, joten pue päällesi ihan mitä muuta vaan paitsi se ihan perinteinen juoksuasu. Hauskimmalle yksittäiselle asulle sekä parhaalle ryhmäasulle luvassa huippupalkinnot.

Tapahtumassa herkutellaan Laurin Zen-lohikeitolla sekä siemaillaan mitäs muutakaan kuin negronia. Livemusiikista vastaavat Laurin lempparit Hohto ja Up Eleven. Illan kruunaa Ilari Johanssonin Stand up show. Luvassa myös muuta hauskaa oheisohjelmaa. Tapahtuman juontaa Freshley.

Yhteistyökumppaniksi tapahtumaan? Ota yhteyttä myynti@ravintolabackas.fi

#kaivoluoto30 @ravintolabackas @laurikaivoluoto