Leffatapahtuma 26.8

Leffatapahtuma 26.8

Leffatapahtuma 26.8

Romanttinen leffapiknik Backaksen upeassa kartanomiljöössä. Koe Trainspotting ohjaaja Danny Boylen musiikkikomedia Yesterday elokuisen tähtitaivaan alla keskiviikkona 26. elokuuta. Elokuva alkaa pyöriä pian auringon laskettua klo 21.15 jälkeen.

Ennen illan pääelokuvaa esitetään Bacaksen Puimalassa lastenelokuva Risto Räppääjä. Vuonna 2008 valmistunut Risto Räppääjä sarjan ensimmäinenn elokuva on kuvattu osittain Kartanonkosken alueella. Esitys alkaa klo 17.00.

Molempiin esityksiin on vapaa pääsy ja ne ovat avoimia kaikille.

Koronatilanteesta riippuen tilaisuuksiin saatetaan edellyttää ennakkoilmoittautumista. Mikäli elokuussa päädytään tähän, liput jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Esityksen järjestelyissä huolehditaan sekä osallistujien että henkilöstön turvallisuudesta, kuten riittävistä turvaväleistä.

Ota siis piknikhuopa olalle ja tule hyvissä ajoin paikalle nauttimaan tapahtuman ruoka- ja juomatarjoiluista, joista vastaa Ravintola Backas. Katsomo on anniskelualuetta eli alkoholijuomat ostetaan paikan päällä. Ravintolalla on A-oikeudet.

Leffoista nautitaan nurmikolla istuen. Roskattomuus on osa tunnelmaa.

Tapahtuma järjestetään säävarauksella!

Toivomme paikalle tulevien jakavan somessa kokemuksiaan tunnuksilla #TapahtumienVantaa #popupkinohelsinki #ravintolabackas.

Yesterday
Elokuva esitetään suomen- ja ruotsinkielisillä tekstityksillä
Pituus: 1 t 56 min
Ikäraja: K-7

Yesterday on unelmista ja ystävyydestä kertova musiikkikomedia, jonka takaa löytyy kaksi brittielokuvan huippunimeä. Elokuvan on ohjannut Oscar-voittaja Danny Boyle (Slummien miljonääri, Trainspotting, 28 päivää myöhemmin) ja käsikirjoittanut Richard Curtis, jonka käsialaa ovat myös sellaiset klassikot kuin Neljät häät ja yhdet hautajaiset, Rakkautta vain ja Notting Hill.

Englantilaisessa pikkukaupungissa asuvan muusikko Jack Malikin haaveet tähteydestä ovat haihtumassa ilmaan. Eräänä päivänä outo sähkökatko pimentää koko planeetan, ja Jack törmää polkupyörällä linja-autoon. Herättyään sairaalassa Jackille selviää, että tapahtuman jälkeen hän on ainoa, joka tietää yhtyeestä nimeltä The Beatles.

Risto Räppääjä
1 h 19 min
Ikäraja: S

Mari Rantasilan esikoisohjaus perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan supersuosittuun kirjasarjaan. Elokuva kuvattiin suurelta osin Kartanonkosken asuma-alueella heinä-elokuussa 2007.