Olen suomalainen -kesäteatteri 2020

Olen suomalainen -kesäteatteri 2020

Olen suomalainen -kesäteatteri 2020

Tervetuloa herkuttelemaan Backaksen kartanoon kesäisillä herkuilla sekä nauttimaan Puimalan kesäteatterista!

Eikö olisikin ihana tulla nauttimaan kesäteatterista katettuun tilaan, jossa on myös a-oikeudet sekä suuret ilmaiset parkkipaikat? Kari Tapion elämästä kertova kesäteatterinäytelmä “Olen suomalainen” nähdään kesällä 2020 Tapahtumakeskus Puimalassa! Näytelmä on komediallinen musiikkinäytelmä, joka kertoo rakastetun tulkitsijan, Kari Tapion elämästä ja urasta iloineen ja suruineen, loistoineen ja kommelluksineen. Näytelmässä kuullaan Kari Tapion suurimpia hittejä, jotka yhdessä dialogin kanssa muodostavat mieleenpainuvan kuvan upeaäänisestä taiteilijasta. Näytelmä saa katsojan hymyilemään ja koskettaa sielun syövereitä myöten. Musiikin ajattomuus puhuttelee meitä kaikkia ja piirtää kattavan kuvan suomalaisesta sielunmaisemasta.

Kari Tapio oli yksi meistä. Mieleltään ja mielestään tavallinen mies, jolla oli käynyt suuri onni. Hän pääsi toteuttamaan unelmaansa. Kovan työn ja monien vastoinkäymisten kautta hän nousi koko kansan rakastetuimmaksi taiteilijaksi. Kuulijat rakastuivat Kari Tapion koruttoman komeaan ääneen, mutta myös persoonaan, joka ei ylentänyt itseään, vaan halusi aina olla kuulijoidensa kaltainen.

Kartanon kesäinen buffet on katettuna ennen kesäteatteria torstaisin sekä perjantaisin klo 17.00 sekä näytöksen jälkeen klo 20.00! Varaa nyt tarjoilut sekä teatteri vaivattomasti saman katon alta! Katso maukas menu tästä ja osta liput! VIP show & dinner -paketin sekä show & dinnerin -paketin ostaneille varaamme paikat! Katso istumapaikkakartta alla.

Kartanon  kesäbuffet
Otamme kaikki ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot huomioon.

Raikasta vihersalaattia M,G
Fetaa, melonia ja rucolaa L,G
Lipstikalla marinoitua varhaisperunasalaattia M,G
Parsaa ja marinoitua kevään kasvissalaattia M,G
Kananpoikaa ja tomaattipestoa L,G
Kartanon leipävalikoima ja nokkossuolalla maustettua voita

Friteeratut muikut, nokkosmuusia, Kartanon pikkelikurkkuja ja katajanmarja-majoneesia L,G

Raparperipiirakkaa ja vaniljakastiketta L

Osta pääsyliput tästä

VIP -Show & Dinner 95,00€ sis. buffetin kartanolla, kesäteatterin, varatut paikat, kaksi juomaa & väliaikatarjoilut
Show & Dinner 69,00€ sis. buffetin kartanolla & kesäteatterin
Lapset 8-15-vuotiaat 30,00€ sis. buffetin kartanolla & kesäteatterin

Varaa tästä