Backaksen parempi picnic 14.8

Backaksen parempi picnic 14.8

Backaksen parempi picnic 14.8

HUOM PÄIVÄMÄÄRÄMUUTOS! ILLAN PÄÄESIINTYJÄLLE ON TULLUT ESTE, EIVÄTKÄ HE PÄÄSE ESIINTYMÄÄN ALKUPERÄISENÄ AJANKOHTANA. TAPAHTUMAA AIKAISTETAAN KOKONAISUUDESSAAN VIIKOLLA JA UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ ON 14.8! Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan. Mikäli jo lipun ostaneet eivät pääse osallistumaan tapahtumaan uuden päivämäärän johdosta, hyvitämme liput. Peruutuksista tulee ilmoittaa meille 3.8 mennessä.

Tunnelmalliset puutarhajuhlat kartanon kauniissa pihapiirissä pe 14.8 klo 17.00-23.00. Tervetuloa maistelemaan Backaksen herkkuja eri ruokapisteillä ja nauttimaan illan akustisista esityksistä. Illan pääartisteina upeat Ida Paul & Kalle Lindrooth sekä Younghearted. Myös Backaksen house band nousee lavalle!

Ruokapisteitä on ympäriinsä kartanon puistoaluetta ja tarjolla mm. hirvipitaa, lohikeittoa, ruokaisia salaatteja ja ennakkoon varattavia picnic-koreja. Ruokalipukkeita eri ruokapisteisiin voi ostaa ennakkoon tai paikan päällä.

Ruoka- ja juomatarjoiluihin voi ostaa ennakkoon sekä paikanpäällä lipukkeita.
Ruokalipuke 12,00€/kpl
Juomalipuke 8,00€/kpl

Picnic-korin sisältö
-Fetapiirakkaa L,G
-Perunasalaattia L,G
-Meloni-fetasalaattia L,G
-Kartanon marjapiirakkaa L
-Hedelmiä ja mansikoita

2 hlön picnic-kori 25€
4 hlön picnic-kori 45€

Sisäänpääsyliput 35,00€/hlö & ovelta tapahtumapäivänä liput maksavat 40,00€/hlö. Ole siis nopea ja varaa jo nyt paikkasi kartanon picnic-juhliin!

Alle 18-vuotiaat huoltajan seurassa.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Sateella tapahtuma siirretään Tapahtumakeskus Puimalaan.

PÄÄSYLIPUT ENNAKKOON 35,00€/hlö
OVELTA 40,00€/hlö

Varaa tästä