Tammikuussa ravintola on auki joka keskiviikko!

Ravintola Backaksen pop up illalliset!Pop-up illalliset 9.1.19-30.1.19. - Ravintola Backas

Neljänä keskiviikkona Ravintola Backakseen pääsee illalliselle pöytävarauksella, kun yksi tunnelmallisista kabineteistamme avataan pop up illallisravintolaksi. Varaa siis pöytäsi 9.1, 16.1, 23.1. tai 30.1.
Ravintola aukeaa klo 18.00 ja viimeiset pöytävaraukset otamme vastaan klo 20.00.

Talven 4 ruokalajin yllätysmenu sekä siihen sopivat suositusviinit 100,00€/hlö.

Tervetuloa tutustumaan Ravintola Backaksen illallis- tarjontaan pop up illallisten merkeissä. Jokaiseen iltaan mahtuu max. 30 henkilöä.
Varaukset tästä tai myynti@ravintolabackas.fi tai p. 0400 153 281

Pop up illallisten päätähtenä toimivat alkuvuoden parhaimmat raaka-aineet sekä riista sillä
osana Ravintola Backaksen toimintaa on Kuninkaan Erä, joka on hovihankkija roolissa.
Ravintola Backaksessa tarjoillun annoksen sienienkin alkuperäinen tarkka kasvupaikka voidaan kertoa. Isoimmat hankinta alueet sijaitsevat Lopella, Petsikko tunturissa, Nessebyssä sekä Sauvalan kartanolla.

Metsän antimet ja puhtaat raaka-aineetPop-up illalliset 9.1.19-30.1.19. - Ravintola Backas 1
Metsästäminenkään ei ole läpihuutojuttu, vaan tarvitsee paljon aikaa ja paikan. Riistassa se nostaa lihan arvoa, kun tiedetään milloin, missä ja miten se on hankittu. Kun ymmärtää että ensin eläin pistetään sitten, suolistetaan, nyljetään, riiputetaan, kylmä kuljetetaan, raakakypsytetään, paloitellaan ja vielä valmistetaan ruuaksi, se nostaa lihan arvoa niin tekijälle kuin illallisesta nauttijalle. On eri asia tilata liha tukusta, kuin kantaa kymmeniä tuhansia kiloja porkkanaa ja muuta ruokaa peuroille ja hirville, kulkea jahtimailla, kytätä, istua passissa, tähdätä, suorittaa riistalaukaus tai jättää ampumatta.

Illallisen valmistus alkaa raaka-aineen keräämisellä
Ravintola Backaksessa arvostetaan näiden Kuninkaan Erän raaka-aineiden lisäksi myös pientilatuottajia. Alkuperä varmistuu paljon myös, sillä että henkilökunta itse käy keräämässä marjoja, nokkosia ja sieniä. Eikä tietenkään sovi unohtaa Ravintola Backaksen omaa, isoa puutarhaa joka tarjoaa omenoita, raparperia, villiyrttejä ja hunajaa omista kennoista.

Näitä raaka-aineita hyödyntäen keittiömestarimme valmistavat teille nyt neljän ruokalajin yllätysmenun. Menu vaihtuu viikoittain ja sisältää aina uusia yllätyksiä.

Tutustu myös muihin juhlavuoden tapahtumiin

Stand Up illat 15.11. ja 29.11.

Nyt Ravintola Backaksessa nauretaan kippurassa ja herkutellaan Alina emännän herkuilla, kun luvassa on kaamoksen kirkastusta Ravintola Backaksen stand-up illoissa.
Tutustu

Show&Dinner Pikkujoulut 22.11.

Backaksen yllätykselliset salakapakka-pikkujoulut ronskin ja rehevän emännän Pola Ivankan otteessa. Alinan arktiset ja puhtaat raaka-aineet pikkujoulupöydässä sekä viihteellinen Pola Ivanka yhdistettynä tarjoaa ikimuistoiset pikkujoulut. Luvassa on suorastaan hulvaton ja herkullinen ilta Pola Ivankan kapakassa – uskallatko tulla viihtymään?
Tutustu

Puimalan Joulumaa 15-16.12

Puimalan Joulumaassa fiilistellään joulua kun luvassa on joulumarkkinat, joulupukki, huskyvaljakko, hevosia ja musiikkiesityksiä.
Tutustu

Lähiruokalauantai 19.1

Kartanon salit täyttyvät pientilallisista ja tuottajista. Osallistujat pääsevät kiertelemään ja tutustumaan esittelijöiden tuotteisiin ja ostamaan näitä myös kotiin vietäväksi.
Tutustu

Erin & kesäkauden avajaiset 24.5

Korkkaa kesä käyntiin Erinin kanssa Tapahtumakeskus Puimalassa 24.5! Luvassa herkullinen ja hauska kesäilta!
Tutustu

Backaksen tarina

Backaksen tilan historia alkaa jo 1500-luvulta, kun säteritila perustettiin Kuninkaantien varteen. Tutustu Backaksen vaiherikkaaseen historiaan.
Tutustu

Tilaa uutiskirje

Saa suoraan sähköpostiisi Backaksen tuoreimmat tarjoukset ja kuulumiset.

Varaa tästä niin otamme sinuun yhteyttä. Myynti avoinna ma-pe klo 8.00-16.00

Yksityisille

Yrityksille