Tervetuloa fiilistelemään joulua tunnelmalliseen Tapahtumakeskus Puimalaan. Puimalan Joulumaa järjestetään lauantaina 15.12 ja sunnuntaina 16.12 klo 10.00-17.00

Joulumaassa jokaiselle on jotakin! Puimalan pihalla koko perhettä viihdyttää huskyvaljakko sekä issikkat, kun taas sisällä kaikkien rakastama joulupukki tarinoi ja laulattaa lapsia. Peltolan koulun Soitinyhtye Virtaus esittää tunnettuja joululauluja ja luvassa myös muitakin musiikkiesityksiä. Joulumarkkinoilta löydät keramiikkaa, sisustustuotteita, vaatteita, tohveleita ja paljon muuta. Backaksen omassa joulupuodissa on myynnissä mm. meillä valmistettua sinappia, hilloa sekä itse metsästettyä riistaa ja pääkaupunkiseudulla harvinaista savuharjusta. Puimalan Joulumaasta löydät parhaimmat ja persoonallisimmat joululahjat!

Päivitämme tapahtuman Facebook-sivulle tasaisin väliajoin Puimalan Joulumaan kuulumisia. Seuraa täältä: Puimalan Joulumaa 15-16.12

Joulupukki paikalla klo 10.30-16.30
JauJau Islanninhevoset klo 14.30-17.00, 4€/hlö. http://jaujau.net/
Huskyvaljakko klo 12.30-14.30, 2€/hlö. http://arcticexpedition.fi

Puimalan Joulumaa 15-16.12 - Ravintola Backas 1  Puimalan Joulumaa 15-16.12 - Ravintola Backas 2

Tutustu myös muihin tapahtumiin

Stand Up illat 15.11. ja 29.11.

Nyt Ravintola Backaksessa nauretaan kippurassa ja herkutellaan Alina emännän herkuilla, kun luvassa on kaamoksen kirkastusta Ravintola Backaksen stand-up illoissa.
Tutustu

Show&Dinner Pikkujoulut 22.11.

Backaksen yllätykselliset salakapakka-pikkujoulut ronskin ja rehevän emännän Pola Ivankan otteessa. Alinan arktiset ja puhtaat raaka-aineet pikkujoulupöydässä sekä viihteellinen Pola Ivanka yhdistettynä tarjoaa ikimuistoiset pikkujoulut. Luvassa on suorastaan hulvaton ja herkullinen ilta Pola Ivankan kapakassa – uskallatko tulla viihtymään?
Tutustu

Pop-up illalliset 9.1.19-30.1.19.

Neljänä keskiviikkona Ravintola Backakseen pääsee illalliselle pöytävarauksella, kun yksi tunnelmallisista kabineteistamme avataan pop up illallisravintolaksi.
Tutustu

Lähiruokalauantai 19.1

Kartanon salit täyttyvät pientilallisista ja tuottajista. Osallistujat pääsevät kiertelemään ja tutustumaan esittelijöiden tuotteisiin ja ostamaan näitä myös kotiin vietäväksi.
Tutustu

Erin & kesäkauden avajaiset 24.5

Korkkaa kesä käyntiin Erinin kanssa Tapahtumakeskus Puimalassa 24.5! Luvassa herkullinen ja hauska kesäilta!
Tutustu

Backaksen tarina

Backaksen tilan historia alkaa jo 1500-luvulta, kun säteritila perustettiin Kuninkaantien varteen. Tutustu Backaksen vaiherikkaaseen historiaan.
Tutustu

Tilaa uutiskirje

Saa suoraan sähköpostiisi Backaksen tuoreimmat tarjoukset ja kuulumiset.

Varaa tästä niin otamme sinuun yhteyttä. Myynti avoinna ma-pe klo 8.00-16.00

Yksityisille

Yrityksille