Puimalan notkuva oktober buffet, virtaava olut ja baijerilaismusiikki saa sinut tuntemaan kuin olisit saapunut Münchenin Theresienwiesenin aukiolle!

Maukas syysilta alkaa Tapahtumakeskus Puimalassa kun trio vastaanottaa vieraita baijerilaismusiikin soidessa, puhallinsoittimien pauhatessa. Puimalan laaja olutvalikoima odottaa ottajaa ja Oktober ruokailu voi alkaa. Myöskään asiaan kuuluvia juomalauluja ei ole unohdettu! Tartutaan tuoppiin ja hoilataan yhdessä! Kun ilta etenee ja huurteiset maistuvat on Puimalan lavalle aika astua illan veikeä nahkahousubändi! Syysilta hämärtyy ja tunnelma sen kuin paranee! Koe Oktoberfestit aivan kehäkolmosen kulmilla!

Katso menu

Oktober paketti 12.10 klo 18.00-24.00
Hinta: 55,00€
Sisältää ruokailun ja illan ohjelman!

Osta myös ennakkoon Puimalan Olut-tasting:
Maistele neljää eri maltaista makua Puimalassa. Maistelukierroksen jälkeen saat valita suosikkioluesi matkaan! Prost! 
Hinta: 20,00€ 
Tutustu oluisiin

Varaa soittamalla 0400 153 281 tai myynti@ravintolabackas.fi

Soita ja varaa!

Puimalan Oktober buffet

  Varaa heti

Raikasta jääsalaattia ja yrttejä M,G
Baijerilaista perunasalaattia M,G
Sinapilla maustettua ruusukaalisalaattia M,G

Puimalan tiriseviltä valurautapannuilta;
Backaksen hirvichorizoa
Kuninkaan Erän miedosti maustettua makkaraa
Perinteistä saksalaista bratwurstia
Puimalan omat Oktober-sinapit;
Tummalla oluella maustettua sinappia
Jaloviina-sinappia
Perinteinen puimala sinappi L,G

Oluessa ja omenoissa haudutettua Backaksen possua sekä paistettuja perunoita L,G
Haudutettua hapankaalia L,G

Schwarzwaldin kakkua L      

Puimalan Oktoberfest 12.10 - Ravintola Backas 1 

 

Puimalan Olut-tasting

Näitä neljää herkullista olutta pääset maistelemaan Tapahtumakeskus Puimalassa! Hinta 20,00€ 
Varaa ennakkoon myynti@ravintolabackas.fi tai 0400 153 281

Metsän Henki 4,5% – on kuusenkerkkä ale. Punaruskea, pehmeän maltainen olut ja mukana kuusenkerkän tuomaa vienoa pihkamaista makeutta. Erittäin toimiva kumppani mm. Pataruuille, riistalle, sieniruuille ja paahdetuille juureksille. Lisää Metsän Hengen yhdistämisestä ruokiin.

Kesäkolli 4,3% – inkiväärivehnäolut. Kevyt vaalea, tuoreella inkiväärillä maustettu vehnäolut. Raikas, simamainen juoma kesään. Taustat: yhdistettiin kaksi mielijuomaa: ginger beer ja vehnäolut. Parhaimmillaan kuumana kesäpäivänä kylmänä ´nautittuna, mutta toimii myös aasialaisten ruokien kanssa ja esimerkiksi hyvä kumppani sushille.

Musta Valssi – Musta, paahteinen ja kuiva luomu lager, jossa hiukan klassisen Saazer humalan puraisua myös. Luomu Musta Valssi on yhteistyöolut läheisen Mathildedalin Kyläpanimon kanssa. Kaikki maltaat ja humalat ovat luomua. Musta Valssi voitti hopeaa makumaailman kehdossa järjestetyssä Concours Interational de Lyon kilpailussa, tummien lageroluiden sarjassa 2017.

Funky Luomu 6,5% – Raikas, ja silti paljon funkeja tuoksuja ja makuja, alkoholikin lämmittää. Tyyliltään mennään tuonne saison / farmhouse puolelle, muttei mikään puhdas tyylisuunnan edustaja. Oluessa saison hiiva ja mukana myös brettanomycesiä. Makumaailmassa hedelmäisyyttä, aprikoosia, hapokkuutta ja lievää makeutta. Erittäin monipuolinen ruokaolut, joka maistuu hyvin toki myös sellaisenaan.

Puimalan Oktoberfest 12.10 - Ravintola Backas 2

Tutustu myös muihin tapahtumiin

Stand Up illat 15.11. ja 29.11.

Nyt Ravintola Backaksessa nauretaan kippurassa ja herkutellaan Alina emännän herkuilla, kun luvassa on kaamoksen kirkastusta Ravintola Backaksen stand-up illoissa.
Tutustu

Puimalan Joulumaa 15-16.12

Puimalan Joulumaassa fiilistellään joulua kun luvassa on joulumarkkinat, joulupukki, huskyvaljakko, hevosia ja musiikkiesityksiä.
Tutustu

Show&Dinner Pikkujoulut 22.11.

Backaksen yllätykselliset salakapakka-pikkujoulut ronskin ja rehevän emännän Pola Ivankan otteessa. Alinan arktiset ja puhtaat raaka-aineet pikkujoulupöydässä sekä viihteellinen Pola Ivanka yhdistettynä tarjoaa ikimuistoiset pikkujoulut. Luvassa on suorastaan hulvaton ja herkullinen ilta Pola Ivankan kapakassa – uskallatko tulla viihtymään?
Tutustu

Lähiruokalauantai 19.1

Kartanon salit täyttyvät pientilallisista ja tuottajista. Osallistujat pääsevät kiertelemään ja tutustumaan esittelijöiden tuotteisiin ja ostamaan näitä myös kotiin vietäväksi.
Tutustu

Backaksen tarina

Backaksen tilan historia alkaa jo 1500-luvulta, kun säteritila perustettiin Kuninkaantien varteen. Tutustu Backaksen vaiherikkaaseen historiaan.
Tutustu

Tilaa uutiskirje

Saa suoraan sähköpostiisi Backaksen tuoreimmat tarjoukset ja kuulumiset.

Varaa tästä niin otamme sinuun yhteyttä. Myynti avoinna ma-pe klo 8.00-16.00

Yksityisille

Yrityksille