Monipuolisia tapahtumia ainutlaatuisessa maalaismiljöössä!

Viihteen Kesä

Tapahtumakeskus Puimala on suuri, avara ja tunnelmallinen tila Ylästöntien varressa kartanon pihapiirissä. Puimala onkin monille jo entuudestaan tuttu paikka lavatanssien ja Backas Jazz-tapahtuman myötä. Kunnostettu Puimala avattiin toukokuussa 2018 ja kesän ohjelmistosta löytyikin monipuolinen teatteritarjonta, konsertteja ja huippuartisteja!
Nyt suunnataankin katseet kohti kesää 2019!Backas Festivaalit 23-26.8 - Ravintola Backas

Tapahtumakeskus Puimala on iso tolpaton tila, joka mahdollistaa niin 350 henkilön kokouspäivät kuin 550 henkilön kesäjuhlat. Vain mielikuvitus on rajana, kun suunnittelet kanssamme tapahtumaa.
Hoidamme sinulle avaimet käteen palveluna kaiken, kerrot vain toiveesi ja me hoidamme loput. Valmiista kesäjuhlapaketeistamme löytyy mm. Backaksen grillibileet, Puimalan olutjuhlat sekä Puimalan Villi länsi.

Kesän tarjonnasta löytyy myös huippuartisteja ja voitte tulla nauttimaan kesän tunnelmasta Erinin tähdittämiin kesäkauden avajaisiin 24.5! Näihin yleisiin illanviettoihin toivotamme lämpimästi tervetulleeksi myös pienemmät seurueet sekä yksityishenkilöt. Varaa liput tästä.

Alle 120 henkilön yrityksen kesäjuhlat onnistuvat erinomaisesti myös kartano tiloissamme BBQ-bileiden merkeissä ja Kammin salakapakalla höystettynä!

Backaksen vehreä keidas keskellä värikästä asuinaluetta ja vilkasta liike-elämää on myös kuin luotu hauskanpitoon ja maukkaita kesäelämyksiä varten. Tapahtumakeskus Puimalassa voit nauttia upeasta maalaismiljööstä ja Alina emännän herkuista niin perheen, ystävien kuin yrityksesi kanssa. 

Kesän 2019 Puimalan valmiit kesäjuhlapaketit yrityksille varataan nyt!
Soita ja sovi tapaaminen niin aloitetaan teidän viihteen kesän suunnittelu! p. 0400 153 281 tai myynti@ravintolabackas.fi

 

Varaa liput Tapahtumakeskus Puimalan tapahtumiin

Tilan tiedot

Yksityistilaisuudet 100-550 hlö
Yleisölle avoimet tapahtumat 

Tilaa uutiskirje

Saa suoraan sähköpostiisi Backaksen tuoreimmat tarjoukset ja kuulumiset.

Varaa tästä niin otamme sinuun yhteyttä. Myynti avoinna arkisin 8.00-16.00.

Yksityisille

Yrityksille