Etsitkö laadukasta kokoustilaa tai illallispaikkaa, joka on sekä lähellä luontoa että helppojen kulkuyhteyksien päässä Helsingin vilinästä? Jos etsit, Ravintola Backas on sinun vaihtoehtosi! Meillä järjestyy myös riennot pikkujouluista virkistyspäiviin ja saunailloista ruokakursseihin kesäjuhlia unohtamatta. Suuret puutarha-alueet ja ilmainen pysäköinti ovat aina käytössäsi tapahtuman luonteesta riippumatta.

Suomalaisen metsän antimet ja arkiset herkut maistuvat ainutlaatuisilta, kun ymmärtää Suomen luonnon vaativat olosuhteet. Kukaan ei tiedä tätä paremmin kuin Kuninkaan Erä, joka toimii keittiömme raaka-aineiden hovihankkijana, kuten Kultaranta toimii Presidentinlinnalle. Valmistamme näistä raaka-aineista teille rakkaudella muun muassa:

  • aamiaiset
  • lounaat
  • iltapäiväkahvit
  • illalliset

Unohda kiire ja kilauta myyntiimme. Me hoidamme puolestasi yritystapahtumasi tai juhlapäiväsi suunnittelun ja toteutuksen, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan kartanon kiireettömästä tunnelmasta ja arktisista herkuista sinulle tärkeiden ihmisten seurassa.  

Ota yhteyttä ja kysy lisää myynnistämme!

Tutustu palveluihimme

Kokoukset

Aivan lentokentän läheisyydessä meillä on 5 erikokoista tunnelmallista kokoustilaa. Kaikissa näissä 200 vuotta vanhoissa tiloissa käytössäsi on uusin tekniikka.
Tutustu

Tapahtumat

Monipuolisia tapahtumia Backaksen kartanossa ja Tapahtumakeskus Puimalassa yrityksille sekä yksityisille.
Tutustu

Illalliset

Haluatko kokea arktiset maut ja kiireettömän palvelun? Etsitkö illallispaikkaa, jossa rauhoittua arjen keskellä? Olemme valinneet kauteen sopivimmat ja raikkaimmat arktiset raaka-aineet.
Tutustu

Liikunnalliset päivät!

Onko sinulle tärkeää henkilökunnan fyysinen ja henkinen hyvinvointi? Haluaisitteko vetäytyä päiväksi luonnonhelmaan pääkaupunkiseudulta poistumatta?
Tutustu

Ruoanvalmistuskurssit

Uutuustuotteessa Kammikoulussa pääsette ryhmänne kanssa valmistamaan avotulella perinteisiä lappalaisia herkkuja!
Tutustu

Pikkujoulut & Joululounas

Yllätykselliset pikkujoulut, Stand Upia vai joululounasta? Tule nauttimaan Alina emännän notkuvasta joulupöydästä ja kiireettömästä vanhanajan kartanotunnelmasta.
Tutustu

Tiilitehtaan sauna

Kaipaavatko lihakset rentoutumista tiukan kokouspäivän tai ulkoilun jälkeen? Haluaisitko aloittaa illanvieton saunanlauteilla?
Tutustu

Tilaa uutiskirje

Saa suoraan sähköpostiisi Backaksen tuoreimmat tarjoukset ja kuulumiset.

Varaa tästä niin otamme sinuun yhteyttä. Myynti avoinna arkisin 8.00-16.00.

Yksityisille

Yrityksille