Etsitkö laadukasta kokoustilaa tai illallispaikkaa, joka on sekä lähellä luontoa että helppojen kulkuyhteyksien päässä Helsingin vilinästä? Jos etsit, Ravintola Backas on sinun vaihtoehtosi! Meillä järjestyy myös riennot pikkujouluista virkistyspäiviin ja saunailloista ruokakursseihin kesäjuhlia unohtamatta. Suuret puutarha-alueet ja ilmainen pysäköinti ovat aina käytössäsi tapahtuman luonteesta riippumatta.

Suomalaisen metsän antimet ja arkiset herkut maistuvat ainutlaatuisilta, kun ymmärtää Suomen luonnon vaativat olosuhteet. Kukaan ei tiedä tätä paremmin kuin Kuninkaan Erä, joka toimii keittiömme raaka-aineiden hovihankkijana, kuten Kultaranta toimii Presidentinlinnalle. Valmistamme näistä raaka-aineista teille rakkaudella muun muassa:

  • aamiaiset
  • lounaat
  • iltapäiväkahvit
  • illalliset

Unohda kiire ja kilauta myyntiimme. Me hoidamme puolestasi yritystapahtumasi tai juhlapäiväsi suunnittelun ja toteutuksen, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan kartanon kiireettömästä tunnelmasta ja arktisista herkuista sinulle tärkeiden ihmisten seurassa.  

Ota yhteyttä ja kysy lisää myynnistämme!

Tutustu palveluihimme

Kokoukset

Aivan lentokentän läheisyydessä meillä on 5 erikokoista tunnelmallista kokoustilaa. Kaikissa näissä 200 vuotta vanhoissa tiloissa käytössäsi on uusin tekniikka.
Tutustu

Juhlavuoden tapahtumat

200-vuotis juhlavuoden kunniaksi luvassa huippuartisteja, kesäteattereita ja teemajuhlia
Tutustu

Tilausillalliset ja päivälliset

Haluatko kokea arktiset maut ja kiireettömän palvelun? Etsitkö illallispaikkaa, jossa rauhoittua arjen keskellä? Olemme valinneet kauteen sopivimmat ja raikkaimmat arktiset raaka-aineet.
Tutustu

Tyhy- sekä tykypäivät ja liikunnalliset ohjelmat

Onko sinulle tärkeää henkilökunnan fyysinen ja henkinen hyvinvointi? Haluaisitteko vetäytyä päiväksi luonnonhelmaan pääkaupunkiseudulta poistumatta?
Tutustu

Alinan opissa

Alina oli keittiön emäntänä 1900-luvun alussa ja hänen mukaansa olemme nimenneet ravintola Backaksen keittiön tämän päivän nuoren emännän Satun. Näillä resepteillä haluamme opastaa myös sinua raikkaiden arktisten makujen pariin.
Tutustu

Pikkujoulut & Joululounas

Yllätykselliset pikkujoulut, Stand Upia vai joululounasta? Tule nauttimaan Alina emännän notkuvasta joulupöydästä ja kiireettömästä vanhanajan kartanotunnelmasta.
Tutustu

Tiilitehtaan sauna

Kaipaavatko lihakset rentoutumista tiukan kokouspäivän tai ulkoilun jälkeen? Haluaisitko aloittaa illanvieton saunanlauteilla?
Tutustu

Tilaa uutiskirje

Saa suoraan sähköpostiisi Backaksen tuoreimmat tarjoukset ja kuulumiset.

Varaa tästä niin otamme sinuun yhteyttä. Myynti avoinna ma-pe klo 8.00-16.00

Yksityisille

Yrityksille