Palvelut yrityksille

Ravintola Backakselta tilat yrityksesi tarpeisiin

Ravintola Backaksessa tarjoamme inspiroivat ja laadukkaat kokous- sekä tapahtumatilat Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Palvelualtis henkilökuntamme on täällä juuri teitä varten. Toimimme pääasiassa tilausravintolana, joten jokainen tilaisuus suunnitellaan toiveidenne pohjalta alusta lähtien. Suunnittelit sitten pikkujouluja, kesäjuhlia, tykypäiviä tai johtoryhmän vetäytymispäivää olemme mielellämme apunasi.

Osana Ravintola Backaksen toimintaa on Kuninkaan Erä, joka on hovihankkijan roolissa. Metsästämme, kalastamme, poimimme ja keräämme itse suurimman osan raaka-aineista aina mahdollisuuksien mukaan. Ravintola Backaksessa tarjoillun annoksen sienienkin alkuperäinen tarkka kasvupaikka voidaan kertoa. Isoimmat hankinta alueet sijaitsevat Lopella, Petsikko tunturissa, Nessebyssä sekä Sauvalan kartanolla. Lue täältä tarkemmin mistä ruokamme tulee

Ravintola Backaksessa arvostetaan näiden Kuninkaan Erän raaka-aineiden lisäksi myös pientilatuottajia. Tällä voimme varmistaa myös laadun ja muiden raaka-aineiden elinympäristöt ja olosuhteet. Luottotoimittajiin kuuluu mm. Krannin tila, josta saamme ohraryynejä aamiaispuuron ja jauhoja leivonnaisiin. Alkuperä varmistuu paljon myös, sillä että henkilökunta itse käy keräämässä marjoja, nokkosia ja sieniä. Eikä tietenkään sovi unohtaa Ravintola Backaksen omaa, isoa puutarhaa, joka tarjoaa omenoita, raparperia, villiyrttejä ja hunajaa omista kennoista.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme Laatua Luonnosta Lautaselle!

Ota yhteyttä myyntiimme, 0400153281, myynti@ravintolabackas.fi, niin etsimme sinulle juuri oikeat ratkaisut, tai katso lisää yrityksille tarjoamistamme palveluista alta.

Kokoukset

Varaa kokouspäiväsi ja tule tähän juuri entisöityyn 200-vuotta vanhaan kartanoon sekä maistelemaan ainutlaatuisia arktisia raaka-aineita.

Lue lisää

Yritystapahtumat

Tarjoamme inspiroivat ja laadukkaat kokous- sekä tapahtumatilat Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä.

Lue lisää

Tilat

200-v vanhan kartanon lisäksi alueelle toimivat Tapahtumakeskus Puimala, Kammi, Tiilitehtailijan sauna sekä Kesäkahvila Olohuone.

Lue lisää

Backaksen järjestämät tapahtumat

Ravintola Backaksessa järjestämme yleisiä illanviettoja ja tapahtumia ympärivuoden.

Lue lisää