Luonnonantimien kasvukausi on lyhyt, mutta kiihkeä. Metsän antimet ja arktiset suomalaiset herkut maistuvat ainutlaatuisilta, kun ymmärtää suomalaisen luonnon vaativat olosuhteet.

Kuninkaan Erä toimii kartanon keittiön raaka-aineiden hovihankkijana, kuten Kultaranta on Presidentinlinnalle. Näistä ainutlaatuisista raaka-aineista valmistamme teille rakkaudella niin aamiaiset, lounaat, iltapäiväkahvit kuin illallisetkin. Ravintola Backaksessa tiedät mitä syöt.

Autamme sinua kun etsit inspiroivaa kokoustilaa tai ainutlaatuista illallispaikkaa. Ravintola Backaksessa järjestyy myös saunaillat, tykypäivät, ruokakurssit, pikkujoulut sekä kesäjuhlat. Oli tilaisuuden luonne sitten mikä tahansa, ovat suuret puutarha-alueet sekä ilmainen paikoitus aina käytössäsi.

Unohda kiire ja soita myyntiimme. Me hoidamme puolestasi suunnittelun ja toteutuksen, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan kartanon vanhanajan kiireettömästä tunnelmasta ja puhtaista arktisista herkuista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää myynnistämme!

Tutustu palveluihimme

Kokoukset

Aivan lentokentän läheisyydessä meillä on 5 erikokoista tunnelmallista kokoustilaa. Kaikissa näissä 200 vuotta vanhoissa tiloissa käytössäsi on uusin tekniikka.
Tutustu

Backaksen lounas

Backaksen tyylikäs lounas tarjolla joka arkipäivä klo 11.00-14.00. Runsas alkuruokapöytä sekä pää- ja jälkiruoka pöytiin tarjoiltuna
Tutustu

Juhlavuoden tapahtumat

200-vuotis juhlavuoden kunniaksi luvassa huippuartisteja, kesäteattereita ja teemajuhlia
Tutustu

Tilausillalliset ja päivälliset

Haluatko kokea arktiset maut ja kiireettömän palvelun? Etsitkö illallispaikkaa, jossa rauhoittua arjen keskellä? Olemme valinneet kauteen sopivimmat ja raikkaimmat arktiset raaka-aineet.
Tutustu

Tyhy- sekä tykypäivät ja liikunnalliset ohjelmat

Onko sinulle tärkeää henkilökunnan fyysinen ja henkinen hyvinvointi? Haluaisitteko vetäytyä päiväksi luonnonhelmaan pääkaupunkiseudulta poistumatta?
Tutustu

Alinan opissa

Alina oli keittiön emäntänä 1900-luvun alussa ja hänen mukaansa olemme nimenneet ravintola Backaksen keittiön tämän päivän nuoren emännän Mirandan. Näillä resepteillä haluamme opastaa myös sinua raikkaiden arktisten makujen pariin.
Tutustu

Joulunaikaa

Yllätykselliset pikkujoulut, joululounasta vai sekä että?Tule nauttimaan Alina emännän notkuvasta joulupöydästä ja kiireettömästä vanhanajan kartanotunnelmasta.
Tutustu

Tiilitehtaan sauna

Kaipaavatko lihakset rentoutumista tiukan kokouspäivän tai ulkoilun jälkeen? Haluaisitko aloittaa illanvieton saunanlauteilla?
Tutustu

Tilaa uutiskirje

Saa suoraan sähköpostiisi Backaksen tuoreimmat tarjoukset ja kuulumiset.

Varaa tästä niin otamme sinuun yhteyttä

Yksityisille

Yrityksille