Backaksen lounas kesätauolla 21.6-12.8. Kesän ajan teitä palvelee Olohuoneen raikas kesälounas, katso lisää tästä! 

 

Tarjoamme kartanolla joka arkipäivä (ma-pe) lounasta klo 11.00-14.00.

Lounaalla tarjolla salaattipöytä ja päivän keitto buffetista, pää- sekä jälkiruoka pöytiin tarjoiltuna. Pääruokana on vaihtuvat päivän kala sekä päivän liha, saadun saaliin mukaan. Koskaan ei tiedä onko Alina emäntä päättänyt paahtaa Miekojärven kuhaa vai paistaa perinteisiä muikkuja. Jos riistametsällä on onnea, hän savustaa Lopen peuraa tai tarjoilee Sauvalan kartanon fasaania. Yli 10 henkilön seurueilta toivomme pääruokavalinnat ennakkoon.

Lounas tarjoilut ovat pääosin laktoosittomia ja tarjolla on myös runsaasti gluteenittomia vaihtoehtoja. Otamme toki huomioon kaikki ennakkoon ilmoitetut erikoisruokavaliot.

Lounaan hinta 31,00€ / hlö

11.6. alkaen katamme myös kesälounaan Olohuoneelle. Tutustu lisää!

Soita ja varaa pöytä!

Varaa pöytä lounaalle. Saman päivän varaukset vain puhelimitse 0400 153 281

Edellinen asiakas oli kiinnostunut myös näistä

Kokoukset

Aivan lentokentän läheisyydessä meillä on 5 erikokoista tunnelmallista kokoustilaa. Kaikissa näissä 200 vuotta vanhoissa tiloissa käytössäsi on uusin tekniikka.
Tutustu

Juhlavuoden tapahtumat

200-vuotis juhlavuoden kunniaksi luvassa huippuartisteja, kesäteattereita ja teemajuhlia
Tutustu

Tilausillalliset ja päivälliset

Haluatko kokea arktiset maut ja kiireettömän palvelun? Etsitkö illallispaikkaa, jossa rauhoittua arjen keskellä? Olemme valinneet kauteen sopivimmat ja raikkaimmat arktiset raaka-aineet.
Tutustu

Tyhy- sekä tykypäivät ja liikunnalliset ohjelmat

Onko sinulle tärkeää henkilökunnan fyysinen ja henkinen hyvinvointi? Haluaisitteko vetäytyä päiväksi luonnonhelmaan pääkaupunkiseudulta poistumatta?
Tutustu

Alinan opissa

Alina oli keittiön emäntänä 1900-luvun alussa ja hänen mukaansa olemme nimenneet ravintola Backaksen keittiön tämän päivän nuoren emännän Mirandan. Näillä resepteillä haluamme opastaa myös sinua raikkaiden arktisten makujen pariin.
Tutustu

Pikkujoulut & Joululounas

Yllätykselliset pikkujoulut, Stand Uppia vai joululounasta? Tule nauttimaan Alina emännän notkuvasta joulupöydästä ja kiireettömästä vanhanajan kartanotunnelmasta.
Tutustu

Tiilitehtaan sauna

Kaipaavatko lihakset rentoutumista tiukan kokouspäivän tai ulkoilun jälkeen? Haluaisitko aloittaa illanvieton saunanlauteilla?
Tutustu

Tilaa uutiskirje

Saa suoraan sähköpostiisi Backaksen tuoreimmat tarjoukset ja kuulumiset.

Varaa tästä niin otamme sinuun yhteyttä

Yksityisille

Yrityksille