Tiilitehtaan tunnelmallinen sauna muistuttaa ajasta, jolloin Backaksessa valmistettiin itse punatiiliä.

Sauna sijaitsee kartanon pihapiirissä ja lauteille mahtuu yhtä aikaa n. 15 henkilöä. Suuri takallinen vilvoittelutila antaa kuitenkin mahdollisuuden saunomiseen myös isommalla seurueella. Saunalta löytyy omat pukuhuoneet ja suihkut miehille sekä naisille, mutta sauna on yhteinen. Vilvoitella voi myös ulkona saunan omalla suojaisella terassilla. Järjestämme tarvittaessa saunalle pientä suolaista tai iltapalaa, toiveidenne mukaan. Saunalla on täydet a-oikeudet ja vilvoittelutilassa on juomakaappi, josta veloitamme juomat kulutuksen mukaan. Pyyhkeet sekä laudeliinat löytyvät tiloista, ja saunalla on käytössäsi myös hiustenkuivaaja sekä valikoima kotimaisia pesuaineita.

Tammi-maaliskuun villasukkakokoukset Tiilitehtaan saunakabinetissa 5-12 hlöä!
Vedä villasukat jalkaan ja tule tiimin kanssa pitämään rentoa kokouspäivää takkatulen loisteessa.
Päivää voit totta kai jatkaa saunanlauteilla!
Villasukka kokous sis. aamiaisen sekä iltapäiväkahvit saunankabinettiin tuotuna, lounas kartanolla, saunankabinetin kaikkine AV-välineineen klo 8.00-17.00.
49,00€/hlö (Alv 0%). 

Helmikuussa kokoustetaan kartanolla ja rentoudutaan saunalla.
Kun järjestät helmikuussa kokopäivän kokouksen, tarjoamme päivän päätteeksi kolmen tunnin iltapalallisen saunapaketin hintaan 40,00€/lö (alv 0%).
Minimilaskutus 10 henkilöä.

Koska tulette meille vieraaksi? Soita heti ja sovi teille sopiva päivä!

Edellinen asiakas oli kiinnostunut myös näistä

Kokoukset

Aivan lentokentän läheisyydessä meillä on 5 erikokoista tunnelmallista kokoustilaa. Kaikissa näissä 200 vuotta vanhoissa tiloissa käytössäsi on uusin tekniikka.
Tutustu

Backaksen lounas

Backaksen lounas tarjolla joka arkipäivä klo 11.00-14.00.
Tutustu

Tilausillalliset ja päivälliset

Haluatko kokea arktiset maut ja kiireettömän palvelun? Etsitkö illallispaikkaa, jossa rauhoittua arjen keskellä? Olemme valinneet kauteen sopivimmat ja raikkaimmat arktiset raaka-aineet.
Tutustu

Tyhy- sekä tykypäivät ja liikunnalliset ohjelmat

Onko sinulle tärkeää henkilökunnan fyysinen ja henkinen hyvinvointi? Haluaisitteko vetäytyä päiväksi luonnonhelmaan pääkaupunkiseudulta poistumatta?
Tutustu

Alinan opissa

Alina oli keittiön emäntänä 1900-luvun alussa ja hänen mukaansa olemme nimenneet ravintola Backaksen keittiön tämän päivän nuoren emännän Mirandan. Näillä resepteillä haluamme opastaa myös sinua raikkaiden arktisten makujen pariin.
Tutustu

Tilaa uutiskirje

Saa suoraan sähköpostiisi Backaksen tuoreimmat tarjoukset ja kuulumiset.

Pyydä tarjous

Yksityisille

Yrityksille