Tiilitehtaan tunnelmallinen sauna muistuttaa ajasta, jolloin Backaksessa valmistettiin itse punatiiliä.

Sauna sijaitsee kartanon pihapiirissä ja lauteille mahtuu yhtä aikaa n. 15 henkilöä. Suuri takallinen vilvoittelutila antaa kuitenkin mahdollisuuden saunomiseen myös isommalla seurueella. Saunalta löytyy omat pukuhuoneet ja suihkut miehille sekä naisille, mutta sauna on yhteinen. Vilvoitella voi myös ulkona saunan omalla suojaisella terassilla. Järjestämme tarvittaessa saunalle pientä suolaista tai iltapalaa, toiveidenne mukaan. Saunalla on täydet a-oikeudet ja vilvoittelutilassa on juomakaappi, josta veloitamme juomat kulutuksen mukaan. Pyyhkeet sekä laudeliinat löytyvät tiloista, ja saunalla on käytössäsi myös hiustenkuivaaja sekä valikoima kotimaisia pesuaineita.

Tiimipäivät sekä Villasukkakokoukset Tiilitehtaan saunakabinetissa 5-12 hlöä!
Tule tiimisi kanssa nauttimaan rennosta kokoustilasta Tiilitehtaan saunakabinettiin. Tässä kokoustilassa kokoustat rennommin isojen pöytien äärellä tai nautit kokouspäivästä vaikka omalla terassilla. Syksyllä ja talvella vedetään tietysti villasukat jalkaan ja laitetaan kaminaan tulet.
Päivää on helppo jatkaa saunanlauteilla!
Tiilitehtaan saunakokous sis. aamiaisen sekä iltapäiväkahvit saunankabinettiin tuotuna, lounas kartanolla, saunankabinetin kaikkine AV-välineineen klo 8.00-17.00.
49,00€/hlö (Alv 0%). 

Päivään voi myös yhdistää saunarentoutus villasukissa
Ihanan palauttava ja rentouttava ohjattu rentoutushetki saunalla takkatulen loisteessa lämpimän viltin alla. Pysähtyminen ja tahdin hidastaminen lisää hyvinvointia ja palauttaa kehoa ja mieltä arjen hulinasta. Rentoutuminen lisää stressinhallintaa ja viekeskushermostolle palauttavaa viestiä. Ohjattu rentoutushetki toteutetaan Tiilitehtaansaunan takkahuoneessa.

Koska tulette meille vieraaksi? Soita heti ja sovi teille sopiva päivä!

Edellinen asiakas oli kiinnostunut myös näistä

Kokoukset

Aivan lentokentän läheisyydessä meillä on 5 erikokoista tunnelmallista kokoustilaa. Kaikissa näissä 200 vuotta vanhoissa tiloissa käytössäsi on uusin tekniikka.
Tutustu

Tapahtumat

Monipuolisia tapahtumia Backaksen kartanossa ja Tapahtumakeskus Puimalassa yrityksille sekä yksityisille.
Tutustu

Illalliset

Haluatko kokea arktiset maut ja kiireettömän palvelun? Etsitkö illallispaikkaa, jossa rauhoittua arjen keskellä? Olemme valinneet kauteen sopivimmat ja raikkaimmat arktiset raaka-aineet.
Tutustu

Liikunnalliset päivät!

Onko sinulle tärkeää henkilökunnan fyysinen ja henkinen hyvinvointi? Haluaisitteko vetäytyä päiväksi luonnonhelmaan pääkaupunkiseudulta poistumatta?
Tutustu

Ruoanvalmistuskurssit

Uutuustuotteessa Kammikoulussa pääsette ryhmänne kanssa valmistamaan avotulella perinteisiä lappalaisia herkkuja!
Tutustu

Pikkujoulut & Joululounas

Yllätykselliset pikkujoulut, Stand Upia vai joululounasta? Tule nauttimaan Alina emännän notkuvasta joulupöydästä ja kiireettömästä vanhanajan kartanotunnelmasta.
Tutustu

Tilaa uutiskirje

Saa suoraan sähköpostiisi Backaksen tuoreimmat tarjoukset ja kuulumiset.

Varaa tästä niin otamme sinuun yhteyttä. Myynti avoinna arkisin 8.00-16.00.

Yksityisille

Yrityksille