Kesäjuhlat

Backaksen kesäjuhlat

Tapahtumakeskus Puimala on suuri, avara ja tunnelmallinen tila Ylästöntien varressa kartanon pihapiirissä. Puimala onkin monille jo entuudestaan tuttu paikka lavatanssien ja Backas Jazz-tapahtuman myötä. Kunnostettu Puimala avattiin toukokuussa 2018 ja kesän ohjelmistosta löytyikin monipuolisesti konsertteja ja huippuartisteja!

Nyt suunnataankin katseet kohti kesää 2019!

Tapahtumakeskus Puimala on iso tolpaton tila, joka mahdollistaa niin 350 henkilön kokouspäivät kuin 600 henkilön kesäjuhlat. Vain mielikuvitus on rajana, kun suunnittelet kanssamme tapahtumaa. Hoidamme sinulle avaimet käteen palveluna kaiken, kerrot vain toiveesi ja me hoidamme loput. Valmiista kesäjuhlapaketeistamme löytyy mm. Backaksen grillibileet, Puimalan olutjuhlat sekä Puimalan Villi länsi.

Kesän tarjonnasta löytyy myös huippuartisteja kuten Erin ja kesäkauden avajaiset 24.5 ja Maija Vilkkumaa ja Puimalan Grillibileet 14.6. Näihin yleisiin illanviettoihin toivotamme lämpimästi tervetulleeksi myös pienemmät seurueet sekä yksityishenkilöt. Varaa liput tästä.

Alle 120 henkilön yrityksen kesäjuhlat onnistuvat erinomaisesti myös kartanon tiloissamme BBQ-bileiden merkeissä ja Kammin salakapakalla höystettynä! Backaksen vehreä keidas keskellä värikästä asuinaluetta ja vilkasta liike-elämää on myös kuin luotu hauskanpitoon ja maukkaita kesäelämyksiä varten. Tapahtumakeskus Puimalassa voit nauttia upeasta maalaismiljööstä ja Alina emännän herkuista niin perheen, ystävien kuin yrityksesi kanssa.

Kokemuksia Tapahtumakeskus Puimalasta

Aivan mieletön paikka! Meillä oli 200+ hengen henkilöstötilaisuus Puimalassa ja parempaa paikkaa, henkilöstöä,tilaa, miljöötä tai RUOKAA on vaikea löytää. Minä kiitän ja kumarran koko porukkamme puolesta ja suosittelen lämpimästi jatkossa myös muille yrityksille ja ihmisille!
Hyvä te! Ja sinä hyvä lukija, käy ihmeessä kokemassa tämä koko paikka paikan päällä! -Sandra Russe, CGI-

Kesän 2019 Puimalan valmiit kesäjuhlapaketit yrityksille varataan nyt!

Soita ja sovi tapaaminen niin aloitetaan teidän viihteen kesän suunnittelu! p. 0400 153 281 tai myynti@ravintolabackas.fi