Kesäjuhlat

Backaksen kesäjuhlat

Tapahtumakeskus Puimala on suuri, avara ja tunnelmallinen tila Ylästöntien varressa kartanon pihapiirissä. Puimala onkin monille jo entuudestaan tuttu paikka lavatanssien ja Backas Jazz-tapahtuman myötä. Kunnostettu Puimala avattiin toukokuussa 2018 ja kesäisin siellä onkin vietetty paljon yritysten kesäjuhlia, virkistyspäiviä sekä illan viettoja ja huippuartistien tähdittämiä konsertteja!

Nyt suunnataankin katseet kohti kesää 2020!

Tapahtumakeskus Puimala on iso tolpaton tila, joka mahdollistaa niin 350 henkilön kokouspäivät kuin 600 henkilön kesäjuhlat. Vain mielikuvitus on rajana, kun suunnittelet kanssamme tapahtumaa. Hoidamme sinulle avaimet käteen palveluna kaiken, kerrot vain toiveesi ja me hoidamme loput. Valmiista kesäjuhlapaketeistamme löytyy mm. Backaksen grillibileet, Puimalan olutjuhlat, Puimalan Villi länsi & Sambakarnevaalit!

Kesän tarjonnasta löytyy myös huippuartisteja kuten Anssi Kela & Puimalan Grillijuhlat 29.5, Virve Rosti & Kesäkauden avajaiset 15.5. sekä Aikakone & Puimalan ysäribileet 12.6. Nämä yleiset illanvietot ovat myös kustannustehokas ratkaisu yrityksen kesäjuhlille. Ilman tilavuokraa, pääsette nauttimaan herkullisesta buffetista ja upeista suomalaisista artisteista! Katso myös muut tapahtumat tästä. .

Alle 120 henkilön yrityksen kesäjuhlat onnistuvat erinomaisesti myös kartanon tiloissamme grillijuhlien merkeissä ja Kammin salakapakalla höystettynä! Backaksen vehreä keidas keskellä värikästä asuinaluetta ja vilkasta liike-elämää on myös kuin luotu hauskanpitoon ja maukkaita kesäelämyksiä varten. Backaksessa voit nauttia upeasta maalaismiljööstä ja Alina emännän herkuista niin perheen, ystävien kuin yrityksesi kanssa.

Kokemuksia Tapahtumakeskus Puimalasta

Aivan mieletön paikka! Meillä oli 200+ hengen henkilöstötilaisuus Puimalassa ja parempaa paikkaa, henkilöstöä,tilaa, miljöötä tai RUOKAA on vaikea löytää. Minä kiitän ja kumarran koko porukkamme puolesta ja suosittelen lämpimästi jatkossa myös muille yrityksille ja ihmisille!
Hyvä te! Ja sinä hyvä lukija, käy ihmeessä kokemassa tämä koko paikka paikan päällä! -Sandra Russe, CGI-

Huomasittehan, että olemme ehdolla myös Suomen parhaaksi pieneksi tapahtumapaikaksi Evento Awards kilpailussa 2020.

Kesän 2020 Puimalan valmiit kesäjuhlapaketit yrityksille varataan nyt!

Soita ja sovi tapaaminen niin aloitetaan teidän tilaisuuden suunnittelu! p. 0400 153 281 tai myynti@ravintolabackas.fi