Home » Yritystilaisuudet » Yritystapahtumat » Ruokakurssit
Tiimin kanssa kokkailemaan
Ravintola Backas tarjoaa monipuolisen ruokakurssit yrityksesi tiimipäivään ympärivuoden. Kursseilla käytettävät laadukkaat raaka-aineet Backasperhe itse metsästää, kalastaa, poimii ja kerää mahdollisuuksien mukaan Suomen luonnosta. Hyödynnämme myös paljon muiden pientuottajien tuotteita. Ruokakurssit ovat hauskaa tekemistä tiimin kesken, ja samalla opitte myös Ravintola Backaksen huippukokkien salat! Ryhmänkoko on kesällä 8-100 henkilöä ja talvella max. 20 henkilöä. Paikan päällä järjestettävien ruokakurssien kesto on 4 tuntia ja se sisältää myös teidän itse valmistaman illallisen.
Nyt on aika selvittää kenen kädessä todella pysyy veitsi ja kuka taas keittää ohratkin pohjaan?
Alla tarkemmat tiedot tarjoamistamme ruokakursseista!
Varaa ruokakurssi tiimillesi
myynti@ravintolabackas.fi/p. 0400 153 281

- Peurawallenberg, Hasselbackan perunat, paahdettua palsternakkaa & Laurin ruskea kastike
- Siikaa, perunakrossi, herneitä & beurre blanc
- Lakkaa & leipäjuustoa Backaksen tapaa
Koe Lapin eksotiikka Suomen eteläisimmässä kammissa aivan lentokentän läheisyydessä. Maailman ainoat vantaalaiset porotilalliset Veijo ja Lauri tuovat perinteiset lappalaiset herkut Backakseen! Kammi on eräänlainen talon ja kodan välimuoto, jossa ruoka valmistetaan elävällä tulella. Backaksen Kammissa pääsääntöisesti kaikki raaka-aineet ovat itse metsästettyjä, kalastettuja, kerättyjä & poimittuja.
Uutuustuotteessa Kammikoulussa pääsette ryhmänne kanssa valmistamaan avotulella perinteisiä lappalaisia herkkuja.
Kammikoulu soveltuu 5-15 henkilön ryhmille.
Possut ja sikala ovat olleet suuressa roolissa Backaksessa jo 1900-luvun alkupuolella. Tästä ajasta meitä muistuttaa pihan suuri kivisikala, jossa parhaimmillaan on asunut 900 sikaa. Ei siis mikään ihme, että meillä myös rakastetaan tehdä sikamaisen hyviä herkkuja.
Kotimainen riista on todella laadukasta ja sen arvostus on viime vuosina noussut suuresti. Usein sen valmistusta pidetään kuitenkin hankalana. Ravintola Backaksen riistakoulun vinkeillä onnistut varmasti jatkossa myös kotonakin. Menut vaihtuvat aina kausittain, saadun saaliin mukaisesti. Illan aikana opastamme sinua riistan valmistuksessa ja halukkailla on myös mahdollisuus tutustua tarkemmin eri ruhon osiin ja niiden käsittelyyn. Lisäksi osallistujat pääsevät halutessaan kuulemaan lisää meidän tekemästä riistanhoitotyöstä.

Oletko koskaan herkutellut jäämeren kuningasravulla tai maustanut itse snapsia? Entä oletko keittänyt itse ravunkuorista suussa sulavan rapukeiton? Tervetuloa kokemaan tämä kaikki Backaksen 200-vuotta vanhassa kartanomiljöössä. Keittiömestarimme johdolla opastamme sinut rapujen saloihin, erilaisen rapuillallisen merkeissä. Ryhmä pääsee yhdessä valmistamaan rapurikkaan alkuruokakattauksen, jonka jälkeen nautitaan keittiömme valmistamasta kauden sorsasta sekä metsien antimista.
Rapujen jälkeen keittiömme valmistaa teille pää- sekä jälkiruoan pöytiin tarjoiltuna