Aktiviteeteilla energiaa päivään

Tarjoamme laidasta laitaan erilaisia aktiviteettejä sekä ohjelmia kokouspäivän tai vaikka kesäjuhlien piristykseksi! Oli toiveena sitten hauska frisbeegolfkisa tiimien välillä tai mielenkiintoinen historiakävely Backaksen upeassa maalaismiljöössä. Hauskat aktiviteetit lisäävät tiimin yhteenkuuluvuutta ja luovat ikimuistoisen kokonaisuuden. Hyödynnämme aktiviteeteissa kartanon laajoja piha-alueita ja nautimme samalla Suomen raikkaasta luonnosta. Katso tarkemmat tiedot aktiviteeteistamme alta tai kysy muita vaihtoehtoja.

Täydennä kokous- tai virkistyspäivä aktiviteetilla
myynti@ravintolabackas.fi/p. 0400 153 281 

Ihanan rauhallinen harjoitus, jonka tavoitteena on lisätä kudosten liikkuvuutta ja rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Tämä harjoitus auttaa käynnistämään kehon palautumismekanismit. Sopii taatusti kaiken kuntoisille liikkujille! Jooga toteutetaan kartanon puistossa. Kesto 1 tunti. 

Frisbeegolf toteutetaan Backaksen kartanon välittömään läheisyyteen rakennetulla ja teidän seurueelle räätälöidyllä rahadalla. Vaihtoehtoisesti frisbeegolf voidaan toteuttaa Kartanokosken valmiilla radalla, joka on aivan kävelymatkan päässä Backaksesta. Jokainen saa oman tuloskorttinsa, johon heitot kirjataan ja lopussa lasketaan radalta saatu tulos. Rata sopii kierrettäväksi myös pienin joukkuein. Aktiviteetti sisältää myös pienen tekniikkaosion, jolloin osallistujat pääsevät paremmin jyvälle lajin heittotekniikasta. Hinta sisältää lajiin tarvittavat välineet ja radan rakentamisen. Kesto 60-90min.

Backaksen kartanolle haetaan uutta väkeä! Lypsykarjan lisäksi työtä teettää kesävierastoiminta, ja näin ollen apukäsiksi kaivataan varsinaisia monitaitureita. Hakijoiden tulee selvitä niin lehmien lypsämisestä kuin myös keittiömestarin haluamien raaka-aineiden tunnistamisesta, joten tilan mestari vaatii hakijoilta työnäytteitä todisteeksi taidoistaan. Paikkoja on auki vain lahjakkaimmille, ja koska yhteistyökin on tilalla toimittaessa tärkeää, suoritetaan työnäytteet tiimeissä. Parhaiten suoriutuva tiimi saa pestin arvostetulla Backaksen kartanolla. Backaksen kisat ovat yhteishenkeä kasvattava teemallinen tiimiohjelma, jossa ratkotaan erilaisia maatalontöihin liittyviä tehtäviä ulkona. Voittajaksi selviytyminen vaatii niin saumatonta yhdessä toimimista kuin myös voimaa, ketteryyttä ja maalaisjärkeä! Kesto 2 tuntia.

Suklaan maistelutilaisuudet eli tastingit sopivat kaikille suklaasta kiinnostuneille, hemmottelunhaluisille, yhteistä tekemistä tai lahjaideaa kaipaaville. Tasting sopii työpaikan virkistyspäivään, pikkujouluihin, polttareihin tai elämyslahjaksi. Tastingissa käydään rennolla otteella läpi suklaan historiaa, valmistusta, maistelutekniikkaa sekä tietysti maistellaan useita erilaisia suklaita. Perustasting kestää n. tunnin. Tastingin kestoa ja aihepiiriä voidaan muokata tilaajan toiveiden mukaan. 

Virkistävää ulkoilua Backaksen kauniissa lähiluonnossa. Liikkuminen etenkin metsässä rentouttaa, alentaa sykettä, palauttaa arjen kiireestä ja lataa akkuja. Ilman virtuaalimaailmaa olemme kaikki aistit avoimina luonnon äänille. Varaudu säänmukaisin, ulkoliikuntaan soveltuvin varustein. Kesto 1 tunti

Kuninkaantien varrella sijaitsevaa entistä ratsutilaa ympäröi arvokas kulttuuriympäristö. Kartanorakennuksista kukin kertoo omaa tarinaansa kartanon historiasta, niin siellä vietetystä yltäkylläisestä elämästä kuin Elannon ajoilta. Opastetulla kierroksella tutustutaan kartanon lähiympäristöön, sen historiaan ja rakennuskulttuuriin. Kierroksen aluksi teemme pienen lenkin kartanon pelloille rakentuneella Kartanonkosken asuinalueella. Kesto: 1 tunti.