Ikimuistoiset yksityistilaisuudet Backaksen kartanossa

Yli 200-vuotta vanha, 2017 vuonna entisöity upea kartano tarjoaa monipuoliset kokous- ja juhlatilat 5-120 henkilön tilaisuuksiin. Kartanon alakerran suuri pääsali on jaettavissa myös pienempiin kabinettitiloihin ja yläkerrasta löytyy tunnelmallinen kabinetti sekä suuret wc-tilat. Järjestämme kokonaisvaltaisia tilaisuuksia ja varaamme jokaiselle seurueelle oman kauniin kabinetin, huolehtivan henkilökunnan ja laadukkaat ruoka- ja juomatarjoilut. Backaksen kartanossa koet luontoelämyksen niin lautasella kuin ympärilläsi. Backasperhe itse metsästää, kalastaa, & poimii raaka-aineita Suomen luonnosta. Tasokas ruoka on onnistuneen tilaisuuden ydin. Backaksen kartanossa vietetään monipuolisia yritystilaisuuksia, perhejuhlia sekä kaikille avoimia tapahtumia ja teema-iltoja kuten esimerkiksi jo perinteeksi muodostuneet vappu-, äitienpäivä- ja isänpäiväkattaukset sekä tietenkin laskiaisrieha ja joululounaat!

YRITYSTILAISUUDET

Backaksessa järjestämme kokonaisvaltaisia paketteja, jotka sisältävät upeat tilat maalaismiljöössä sekä mieleenjäävät tarjoilut & korkealaatuisen huolenpidon osallistujista
Lue lisää

HÄÄT & JUHLAT

Backaksessa on useita tiloja & tarjoiluvaihtoehtoja ikimuistoisten perhejuhlien järjestämiseen. Juhlitaanko tyylikkäässä kartanossa, rustiikkisessa Puimalassa vai kotoisassa Olohuoneessa?
Lue lisää

Lähde virtuaalikierrokselle Backaksen kartanoon!