Ravintola Backas

Ravintola Backas

Ravintola Backaksen tarina alkoi vuonna 2017, kun upea 200-vuotta vanha kartano kunnostettiin kokous- ja juhlatiloiksi. Kartanon jälkeen entisöimme lämminhenkiset Tiilitehtaan saunatilat, jonka jälkeen avasimme vanhaan juurrutuskellariin Kesäkahvila Olohuoneen.  Seuraavaksi juhlittiinkin jo suuren, latomaisen ja maalaisromanttisen Tapahtumakeskus Puimalan avajaisia. Viimeisimpänä tilana kunnostimme Backaksen Kammin, joka on kotamainen ja eksoottinen tila, jossa ruoka valmistetaan elävällä tulella. Backaksen sydän on ruoka <3. Backasperhe itse metsästää, kalastaa, kerää ja poimii arktisia raaka-aineita Suomen luonnosta. Lauri & Veijo viettävät puolet vuodesta pohjoisessa ja käyvät Tenonjoella kalastamassa lohta, Vuokojärvellä harjusta ja jäämerellä ravustamassa kuningasrapua. Keittiön emäntä Satu on innokas sienestäjä, Sari hoitaa kartanopuiston villiyrtit ja Mireka sekä Nelli huolehtivat, että syksyn omenasato tulee talteen. Lopen erämaalta tuomme mm. joulupöytään riistaa kuten peuran ja hirven lihaa. Näistä puhtaista luonnon antimista valmistamme herkkuja kokouksiin, illallisiin ja tapahtumiin. Varmistamme myös muiden käyttämiemme tuotteiden laadukkaan alkuperän tekemällä yhteistyötä lähituottajien kanssa. Meillä Backaksessa puhallamme yhteen hiileen ja kaikki tekevät kaikkea! Lyhyessä ajassa olemme entisöineet ja huolehtineet kulttuurihistoriallisesta miljööstä ja tuottaneet asiakkaillemme ikimuistoisia tapahtumia.

Ravintola Backaksesta kirjoitettua

Lue lisää Ravintola Backaksesta

Backaksen tarina

Backaksen tilan historia alkaa jo 1500-luvulta

Lue lisää

Elämyksesi tekijät

Ravintola Backaksen tiimi sinua varten

Lue lisää

Kuvagalleria

Katso kuvia ainutlaatuisesta kartanoympäristöstä

Lue lisää

Ajankohtaista

Lue Ravintola Backaksen ajankohtaisista aiheista

Lue lisää