Ravintola Backas

Ravintola Backaksen tarina alkoi vuonna 2017, kun upea 200-vuotta vanha kartano kunnostettiin kokous- ja juhlatiloiksi. Kartanon jälkeen entisöimme lämminhenkiset Tiilitehtaan saunatilat, jonka jälkeen avasimme vanhaan juurrutuskellariin Kesäkahvila Olohuoneen. Seuraavaksi juhlittiinkin jo suuren, latomaisen ja maalaisromanttisen Tapahtumakeskus Puimalan avajaisia. Viimeisimpänä tilana kunnostimme Backaksen Kammin, joka on kotamainen ja eksoottinen tila, jossa ruoka valmistetaan elävällä tulella. Backaksen sydän on ruoka <3. Backasperhe itse metsästää, kalastaa, kerää ja poimii arktisia raaka-aineita Suomen luonnosta. Lauri & Veijo viettävät puolet vuodesta pohjoisessa ja käyvät Tenonjoella kalastamassa lohta, Vuokojärvellä harjusta ja jäämerellä ravustamassa kuningasrapua. Keittiön emäntä Satu on innokas sienestäjä, Sari hoitaa kartanopuiston villiyrtit ja Mireka sekä Nelli huolehtivat, että syksyn omenasato tulee talteen. Lopen erämaalta tuomme mm. joulupöytään riistaa kuten peuran ja hirven lihaa. Näistä puhtaista luonnon antimista valmistamme herkkuja kokouksiin, illallisiin ja tapahtumiin. Varmistamme myös muiden käyttämiemme tuotteiden laadukkaan alkuperän tekemällä yhteistyötä lähituottajien kanssa. Meillä Backaksessa puhallamme yhteen hiileen ja kaikki tekevät kaikkea! Lyhyessä ajassa olemme entisöineet ja huolehtineet kulttuurihistoriallisesta miljööstä ja tuottaneet asiakkaillemme ikimuistoisia tapahtumia.

Ravintola Backaksesta kirjoitettua

Perinteikäs Backaksen kartano uudistui ja avautui Vantaalla (Kivaa tekemistä -blogi 1.3.2018, Henri Elo)
Unohtumattomia elämyksiä Backaksessa (Evento-lenti 04/2018)
Asiakkaiden ampumat ruuat pöytään (Kauppalehti 28.9.2017)
ToimistoSissit testaa: Ravintola Backas ja omituinen illallinen (Toimistosissit -blogi, 26.10.2018)
Backaksen kartano brunssi tai äitienpäivän picnic-kori puutarhassa (Lapsennimi.com, 2018)
Backaksen kartanon kahvilassa viihtyy sateellakin (Love beyond words -blogi, 1.5.2018)
Ravintola Backaksen brunssi tekee onnelliseksi (Panda mama -blogi, 23.9.2017)
Lue lisää Ravintola Backaksesta
