Laadukkaat raaka-aineet Backaksen puodista

Backasperhe itse metsästää, kalastaa, poimii ja kerää raaka-aineita Suomen luonnosta. Teemme myös tiivistä yhteistyötä muiden pientuottajien kanssa ja varmistamme aina raaka-aineiden alkuperän. Riista on eettinen ja ympäristöystävällinen valinta ruokapöytään. Kaikki tuoretuotteemme ovat pakastettuja, jossa ne säilyvät erinomaisena jopa 12 kuukautta. Riistasta voit valmistaa samoja herkkuja, kuin kaupasta ostamastasi lihasta. Tuotteidemme saatavuus vaihtelee sesongin mukaan, joten kysythän lisää myynti@ravintolabackas.fi. Tavallisesti valikoimastamme löytyy mm. hirven- ja peuran lihaa, hirvenkuivalihaa, riistapataa (säilyke), vorschmackia (säilyke) ja paljon muuta! Lisää tuotteita löydät alta.

Puotimme löytää joulun aikaa kartanolta sekä lisäksi satunnaisten tapahtumien yhteydestä. Meille voit aina myös soittaa ja kysyä raaka-aineita ja reseptejä. Backasperhe auttaa mielellään!

Mistä kaikki raaka-aineet tulevat? Tutustu raaka-aineiden alkuperään tästä

ERÄELÄMYKSET

Kuninkaan Erä on osa Ravintola Backaksen toimintaa ja se toimii tärkeässä roolissa raaka-aineiden hovihankkijana Suomen luonnosta.
Lue lisää

TARINA & RUOKAFILOSOFIA

Olemme tuoneet Backaksen värikkään historian, upeat entisöidyt rakennukset sekä laadukkaat raaka-aineet yhteen.
Lue lisää

Katso alta mieluisat tuotteet ja tilaa kätevästi myynnistämme. Raaka-aineiden nouto tapahtuu pääasiassa arkisin (ma-pe) kello 8.00-16.00 välillä, mutta tarvittaessa voimme myös sopia eri ajankohdasta. Huom. tuotteiden saatavuus vaihtelee.

0400153281 / myynti@ravintolabackas.fi

Myytävät tuotteet