Villa Härkäniitty

Kuninkaan Erä on järjestänyt yrityksille ympärivuotisia jahti- ja luontoelämyksiä jo yli 20 vuoden ajan. Kuninkaan Erä on osa Ravintola Backaksen toimintaa ja se toimii tärkeässä roolissa raaka-aineiden hovihankkijana. Kuninkaan Erä metsästää, kalastaa, kerää ja poimii arktisia raaka-aineita Suomen luonnosta suoraan Backaksen pöytään. Kuninkaan Erän pojat Veijo & Lauri järjestävät yrityksille elämysmatkoja Härkäniityn maatilalle, Lopen erämaalle sekä Ravdoskaidin tilalle Utsjoelle. Kestävä kehitys ja ympärivuotinen riistanhoito ovat Kuninkaan Erälle sydämenasioita. Nyt tilalle on juuri rakennettu uusi Villa Härkäniitty.

Eräveljekset Veijo & Lauri ovat jo vuosikymmeniä järjestäneet kokonaisvaltaisia elämyksiä luonnon äärellä. Nyt uusi Villa Härkäniitty tarjoaa mahdollisuuden yön yli viihtymiseen & kokonaisvaltaiseen huolenpitoon.

“Kutsumme vieraita luoksemme kylään & haluamme jakaa kokemamme Härkäniityn hienouden myös muille sen tarinoiden, historian sekä metsän raaka-aineiden avulla, pieniä yksityiskohtia unohtamatta. Teemme tätä suurella sydämellä.”

Villa Härkäniitty tarjoaa 5-10 henkilön seurueille tasokasta majoitusta, monipuolista ohjelmaa sekä laadukkaat tarjoilut Suomen luontoa kunnioittaen.

Kysy lisää Härkäniityn luontoelämyksistä ja pyydä tarjous:

lauri.kaivoluoto@kuninkaanera.fi

myynti@ravintolabackas.fi