Juhlat Backaksen maalaismiljöössä

Vuoden kohokohta on tietenkin yrityksen kesäjuhlat! Ravintola Backaksen monipuoliset tilat tarjoavat useita eri mahdollisuuksia juhlien viettoon eri kokoisille seurueille. Erihenkiset tilat vaihtelevat rustiikista retroon ja Lappi-teemasta tyylikkääseen kartanotunnelmaan. Niin uskomattomalta kun se kuulostaakin, tämä vehreä keidas todella sijaitsee kauppakeskus Jumbon ja Helsinki-Vantaan lentokentän tuntumassa.

Vanhan sikalan ja navetan kupeessa komeilee Tapahtumakeskus Puimala, jonka rustiikkisessa tunnelmassa voidaan viettää jopa 700 henkilön juhlia. Tämä avara ja maalaisromanttinen tila on käytössä kesäsesongin toukokuusta lokakuuhun. Suosittuja teemoja Puimalan yritysjuhlissa ovat Sadonkorjuu, Villi länsi & Oktoberfest.

Alle 120 henkilön juhlia vietetään Backaksen 200-vuotta vanhassa, kauniisti entisöidyssä kartanossa. Kartano saadaan muokattua yhtenäiseksi tilaksi tai pienemmiksi kabineteiksi. Kartanolla on katettu terassi sekä upea omenapuutarha. Yhdistä juhliisi myös  Tiilitehtaan Sauna. Oli juhlasi missä tahansa tiloista, Ravintola Backas varmistaa aina tarjoiluiden korkean laadun ja huolehtivan henkilökunnan.

Ravintola Backas on Evento awards finalisti 2020 sarjassa paras pieni tapahtumapaikka. 

Varaa ikimuistoiset juhlat Backakseen!
myynti@ravintolabackas.fi tai 0400 153 281