Koe eräelämyksiä Kuninkaan Erän matkassa

Kuninkaan Erä on järjestänyt yrityksille ympärivuotisia jahti- ja luontoelämyksiä jo yli 10 vuoden ajan. Kuninkaan Erä on osa Ravintola Backaksen toimintaa ja se toimii tärkeässä roolissa raaka-aineiden hovihankkijana. Kuninkaan Erä metsästää, kalastaa, kerää ja poimii arktisia raaka-aineita Suomen luonnosta suoraan Backaksen pöytään. Kuninkaan Erä omistaa kaksi kulttuurihistoriallista luontokohdetta: Härkäniitty Lopella & Ravdoskaidi Utsjoella.

Kuninkaan Erän pojat Veijo & Lauri järjestävät yrityksille elämysmatkoja Härkäniityn maatilalle sekä Ravdoskaidin tilalle Utsjoelle. Pojat huolehtivat järjestelyistä alusta loppuun saakka ja varmistavat, että juuri sinä koet yhteyden luontoon niin jahtikokemuksen, erityisen huolenpidon sekä laadukkaiden riistaherkkujen ja muiden tarjoiluiden parissa. Kuninkaan Erä tarjoaa ympärivuotisia elämyksiä luonnossa kestävää kehitystä unohtamatta. Ympärivuotinen riistanhoito on Kuninkaan Erälle sydämenasia.

Härkäniitty on Kuninkaan Erän uusin kultakimpale, jossa maanviljellään itse mm. perunat, sipulit, ja maa-artisokat. Härkäniityllä on ainutlaatuiset puitteet myös lintujahteihin, joissa metsästämme peltopyytä, sorsaa & fasaania. Backaksen pöytään saadaan vuosittain myös rajattu määrä peuran- ja hirvenlihaa. Huolehdimme itse koko ravintoketjusta ja näin ollen voimme taata laadun. Puolet vuodesta Kuninkaan Erän pojat Veijo & Lauri viettävät asiakkaiden kanssa pohjoisessa Ravdoskaidissa ja metsästävät riekkoa sekä käyvät Tenojoella kalastamassa lohta, Vuokojärvellä harjusta ja jäämerellä ravustamassa kuningasrapua.

HÄRKÄNIITTY, LOPPI

Härkäniitty on Kuninkaan Erän uusin kultakimpale, jossa tuotamme itse lähiruokaa.
Lue lisää

RAVDOSKAIDI, UTSJOKI

Petsikkotunturin autenttisissa maisemissa tarjoamme kalastus-, metsästys ja luontoelämyksiä.
Lue lisää