Kesäkahvila Olohuone

Kesätunnelmaa Backaksen olohuoneessa

Olohuone on avoinna elokuun loppuun saakka ke, to ja su klo 11-20 sekä pe ja la klo 11-22!

Olohuone on vanha juurruttamo, joka kunnostettiin Backasperheen voimin ja avattiin 1.5.2018 kaikkien yhteisenä Olohuoneena. Kaikki huonekalut ja astiat ovat kierrätettyjä ja asiakkailtamme saatuja. Toivomme, että viihdytte Backaksen Olohuoneella kuin kotonanne!

Backaksen Olohuone on avoinna koko kesän keskiviikosta sunnuntaihin. Musiikin soidessa maistuu esimerkiksi kylmät virvokkeet, olut tai piccoloviinit, maista myös Olkkarin kesä-ämpäriä. Nälän yllättäessä tarjolla mm. suolaisia piirakoita, täytettyjä bageleita, makeita leivonnaisia, raikkaita salaatteja, poke bowlia ja tapaslautasta. Sunnuntaisin on tarjolla brunssi klo 11.00-13.00! Olohuoneella on ihana kesäterassi ja käytössäsi on myös koko Backaksen upea pihapiiri omenapuutarhoineen, jonne voit käydä viettämään kesäpäivää esim. picnic-viltin kanssa. Tilaa olkkarilta picnickori matkaan! Olohuoneella järjestetään myös kaikenlaista ohjelmaa, kuten grilli-iltoja, kisakatsomoja, livemusiikkia, makramee kursseja ja skumppajoogaa. Kuulemme mielellämme ajatuksia, mitä te toivotte omalta olohuoneeltanne, niin toteutamme ne parhaamme mukaan!

Olohuoneelta löytyy myös lautapelejä & pihapelejä sekä “tuo tullessas, vie mennessäs” -kirja nurkkaus. Lapsillekin on oma leikkinurkkaus niin sisällä kuin ulkona. Myös koirat ovat enemmän kuin tervetulleita Backaksen Olohuoneeseen! Olkkarilla on lisäksi Backaksen oma puoti ja muiden pienyrittäjien tuotteita myynnissä. Olohuoneen yläkertaa voi vuokrata myös yksityiskäyttöön esim. kokousta tai perhejuhlaa varten.

Olohuoneen aukioloaikoina tavoitat paikalla olevan henkilökunnan
numerosta 040 1279101

Olohuone on rakennettu vanhaan juurrutuskellariin, joten tilassa on kynnyksiä ja yläkertaan ei ole hissiä. Pyörätuolissa oleva tarvitsee saattajaa. Wc-tilat lyhyen matkan päässä, kulku ulkokautta.

Sunnuntaibrunssi
(pöytävaraukset vain yli 6 hlön seurueille)

Sunnuntaisin klo 11-13.00
Hinta 17€/hlö
Lapset – 50%
Alle 4-vuotiaat veloituksetta

Tarjolla mm. leipävalikoima, tuorejuustoa/levitettä & runsas valikoima leivän päällisiä. Kolme erilaista ruokaisaa salaattia Kartanon keittiöstä, tuorepuuroa, pikkucroissantteja sekä hilloa & marmeladia, uuniomenapaistosta sekä vaniljakastiketta, hedelmiä, kahvia, teetä & appelsiinimehua.

Aukioloajat:

Ma-ti suljettu
Ke, to ja su klo 11-20
Pe ja la klo 11-22

Tervetuloa Olkkarille!