Tervetuloa Kesäkahvila Olohuoneelle

Kesäkahvila Olohuone on talviunilla ja se avataan jälleen keväällä 2022. Kiitos Olohuoneen kesän 2021 kävijöille! 

Olohuone on vanha juurruttamo, joka kunnostettiin Backasperheen voimin ja avattiin 1.5.2018 kaikkien yhteisenä Olohuoneena. Kaikki huonekalut ja astiat ovat kierrätettyjä ja asiakkailtamme saatuja. Toivomme, että viihdytte Backaksen Olohuoneella kuin kotonanne!

Musiikin soidessa maistuu esimerkiksi kylmät virvokkeet, olut tai piccoloviinit, maista myös Olkkarin kesä-ämpäriä ja sitruunasorbetti drinkkiä. Nälän yllättäessä tarjolla mm. suolaisia piirakoita, täytettyjä bageleita, makeita leivonnaisia, raikkaita salaatteja, poke bowlia ja tapaslautanen. Sunnuntaisin on tarjolla brunssi klo 11.00-13.00! Olohuoneella on ihana kesäterassi ja käytössäsi on myös koko Backaksen upea pihapiiri omenapuutarhoineen, jonne voit käydä viettämään kesäpäivää esim. picnic-viltin kanssa. Nouda Olohuoneelta picnic-eväät! Olohuoneella järjestetään myös kaikenlaista ohjelmaa, kuten grilli-iltoja, kisakatsomoja, livemusiikkia, makramee kursseja ja skumppajoogaa. Kuulemme mielellämme ajatuksia, mitä te toivotte omalta olohuoneeltanne, niin toteutamme ne parhaamme mukaan!

Olohuoneelta löytyy myös lautapelejä & pihapelejä sekä “tuo tullessas, vie mennessäs” -kirja nurkkaus. Lapsillekin on oma leikkinurkkaus niin sisällä kuin ulkona. Myös koirat ovat enemmän kuin tervetulleita Backaksen Olohuoneeseen! Olkkarilla on lisäksi Backaksen oma puoti ja muiden pienyrittäjien tuotteita myynnissä. Olohuoneen yläkertaa voi vuokrata myös yksityiskäyttöön esim. kokousta tai perhejuhlaa varten.

Olohuone on rakennettu vanhaan juurrutuskellariin, joten tilassa on kynnyksiä ja yläkertaan ei ole hissiä. Pyörätuolissa oleva tarvitsee saattajaa. Wc-tilat lyhyen matkan päässä, kulku ulkokautta.

Tervetuloa Olkkarille!

Olohuoneen aukioloaikoina tavoitat paikalla olevan henkilökunnan numerosta 040 1279101.
Myyntipalvelun tavoitat arkisin 8-16 myynti@ravintolabackas.fi