Olohuone

Kesätunnelmaa Backaksen olohuoneessa

Vanha juurruttamo kunnostettiin ja avattiin 1.5.2018 kaikkien yhteisenä Olohuoneena. Backaksen Olohuone on avoinna koko kesän keskiviikosta sunnuntaihin. Musiikin soidessa maistuu esimerkiksi käsin leivotut leivonnaiset, vohvelit sekä pienpanimoiden oluet. Olohuoneessa on myös upea kesäterassi ja Backaksen puoti. Lapsilla on oma leikkinurkkaus niin sisällä kuin ulkonakin. Myös koirat ovat enemmän kuin tervetulleita Backaksen Olohuoneeseen! Olohuoneen yläkerrasta löytyy myös pieni kabinetti, jonka voi vuokrata esim. kokousta tai perhejuhlaa varten.

Olohuone on siirtynyt talven viettoon ja avaa ovensa taas 1.5.19.

Avoinna säävarauksella ke-su:
ke & to klo 11-20
pe & la 11-22
su 11-20

Olohuoneella nautitaan joka kuukauden ensimmäinen perjantai (3.5, 7.6, 5.7. sekä 2.8.) livemusiikista sekä vaihtuvista grilliherkuista grilliperjantain merkeissä. Lisäksi järjestämme skumppajoogaa aina torstai-iltaisin 6.6.-1.8. kello 18.00-19.00. Varaukset skumppajoogaan voit tehdä täällä.

1.5. Olohuoneella tapahtuu!

Vappuna nautitaan live-musiikista, herkullisista picnic-koreista ja vappufiiliksestä. Lauluyhtye Vaccapella viihdyttää kello 13.00. Vacappellan intohimona on laulaa kauniita moniäänisiä lauluja ihmisten iloksi sekä juhlassa että arjessa. Laulajilla on pitkä ja monipuolinen kokemus laulun ja soiton parissa.

Picnic-kori sisältää:
Backaksen sima
Kylmäsavustettua Backaksen porsasta
Savulohikierteet
varhaisperunasalaattia
munkkeja
mansikoita ja rypäleitä
Kartanon kermakaramelleja

2 henkilön picnic-kori 25,00€
4 henkilön picnic-kori 49,00€
Varaukset ennakkoon myynti@ravintolabackas.fi