Puimala suuria tilaisuuksia varten

Tapahtumakeskus Puimala on suuri, avara ja rustiikkinen tila Ylästöntien varressa, kartanon pihapiirissä. Puimala on vanha latomainen rakennus, joka on käytössä vain kesäsesongin toukokuusta lokakuun alkuun. Puimalassa juhlitaan niin 150 henkilön hääjuhlia, 350 henkilön kokouspäiviä kuin 600 henkilön kesäjuhliakin! Vain mielikuvitus on rajana, kun suunnittelet kanssamme tapahtumaa Puimalaan.
Unelmoitko suurista maalaisromanttisista häistä upeassa maalaismiljöössä? Etsitkö yrityksen kesäjuhliin suurta & yhtenäistä tilaa? Järjestä upea tilaisuus heinäpaalien ja peltojen keskellä, kuitenkin kehä kolmosen varrella ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tapahtumakeskus Puimala on 100-vuotta vanha suuri ja tunnelmallinen lato, joka on juuri entisöity vastaamaan tämän päivän juhlatarpeita. Puimalan varustukseen kuuluu myös lava, tunnelmavalaistus ja taustamusiikkikalusto. Historiallinen ympäristö tarjoaa myös mahtavat puitteet aktiviteetteihin sekä kuvaukseen. Ravintola Backaksen lämminhenkinen palvelu takaa teidän ja vieraidenne viihtyvyyden. Teemme päivästänne huolettoman useiden vuosien kokemuksemme ja kokonaisvaltaisen paketin myötä. Puimalan tilaisuudet 70-600 henkilölle.

YRITYSTILAISUUDET

Puimassa vietetään yritysten kesäjuhlia, seminaareja sekä virkityspäiviä sekä paljon muita tilaisuuksia!
Lue lisää

HÄÄT

Unelmoitko suurista maalaisromanttisista häistä upeassa maalaismiljöössä? Vietä elämäsi tärkein päivä rustiikkisessa Puimalassa.
Lue lisää

TAPAHTUMAT

Puimalassa järjestetään monipuolisia tapahtumia, jotka ovat kustannustehokas ratkaisu esimerkiksi yrityksen virkistyspäiviin!
Lue lisää

Lähde virtuaalikierrokselle Tapahtumakeskus Puimalaan!