Puimala

Puimala suuria tilaisuuksia varten

Tapahtumakeskus Puimala on suuri, avara ja tunnelmallinen tila Ylästöntien varressa kartanon pihapiirissä. Puimala onkin monille jo entuudestaan tuttu paikka lavatanssien ja Backas Jazz-tapahtuman myötä. Kunnostettu Puimala avattiin toukokuussa 2018 ja kesän ohjelmistosta löytyikin monipuolisesti konsertteja ja huippuartisteja!

Tapahtumakeskus Puimala on iso tolpaton tila, joka mahdollistaa niin 350 henkilön kokouspäivät kuin 600 henkilön kesäjuhlat. Vain mielikuvitus on rajana, kun suunnittelet kanssamme tapahtumaa. Hoidamme sinulle avaimet käteen palveluna kaiken, kerrot vain toiveesi ja me hoidamme loput. Valmiista kesäjuhlapaketeistamme löytyy mm. Backaksen grillibileet, Puimalan olutjuhlat sekä Puimalan Villi länsi.
Puimala on esteetön. Wc-tiloihin hieman matkaa.

Kokemuksia Tapahtumakeskus Puimalasta

Aivan mieletön paikka! Meillä oli 200+ hengen henkilöstötilaisuus Puimalassa ja parempaa paikkaa, henkilöstöä,tilaa, miljöötä tai RUOKAA on vaikea löytää. Minä kiitän ja kumarran koko porukkamme puolesta ja suosittelen lämpimästi jatkossa myös muille yrityksille ja ihmisille!
Hyvä te! Ja sinä hyvä lukija, käy ihmeessä kokemassa tämä koko paikka paikan päällä! -Sandra Russe, CGI-