Home » Yritystilaisuudet » Yritystapahtumat » Illalliset
Laatua luonnosta lautaselle
Backaksen kartanossa onnistuvat illalliset 5-120 henkilön seurueille. Varaamme kartanon kauniit kabinetit aina seurueen koon mukaan. Ravintola Backaksessa ruoka on kaiken toiminnan sydän. Me Backaslaiset olemme ylpeitä siitä, kuinka paljon raaka-aineita pystymme itse hankkimaan ja hyödyntämään. Backasperhe itse metsästää, kalastaa & poimii raaka-aineita Suomen luonnosta. Tasokas ruoka on onnistuneen tilaisuuden ydin. Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden pientuottajien kanssa.
Illallisen hinta koostuu kabinettikustannuksista ja illan tarjoiluista. Kabinettikustannukset sisältävät teidän seurueellenne varatun oman yksityisen kabinetin 3 tunnin ajan, kangasliinat ja servietit, katteet, talon somisteet ja huolehtivan henkilökunnan. Alle 30 henkilön seurueille suosittelemme pöytiin tarjoiltua menua ja yli 30 henkilön seurueille buffet-tarjoiluja.
Olemme avoinna vain tilauksesta, joten ota yhteyttä ja varaa yksityistilaisyys. myynti@ravintolabackas.fi/p. 0400 153 281
Pöytiin tarjoillut menut
Kartanon kolmen ruokalajin kesämenu
Savustettua mätiä, lipstikkaa, tilliöljyä ja varhaisperunaa L,G
Raparperisorbetti ja tattaripopparia M
Lakka crème brûlée L, G
Kartanon neljän ruokalajin kesämenu
Peuratartar, katajanmarjamajoneesia ja salottia M,G
Suomalaisia herneitä, retiisiä ja sipulilientä L,G
Paistettua siikaa, fenkolia ja tillivoikastiketta L,G
Kotimaisia mansikoita, tyrniä ja hunajakennoa L,G
Rapumenu
Kartanon jokiravut/täpläravut 11cm päivän hintaan. Suositellaan 8-12kpl/per hlö
Kartanon rapukeittoa ja rapuskagenia L,(G)
Peuran fileé, juurespyrettä ja punaviinikastiketta L
Sitruunajäädykettä ja mansikkaa L,G
Buffetkokonaisuudet illallisella
Alkuruokapöytä
Raikasta vihersalaattia ja sitrusvinegrettiä M, G Kotimaisia herneitä ja basilikaa M, G Riistaterriiniä ja marinoitua sipulia L,G Graavattua lohta ja tillikastiketta L,G Kartanon kesäsalaattia M, G
Paahdettua tomaattia ja yrttejä M, G Varhaisperunasalaattia L, G Herukkasilliä ja Sipulisilliä L, G Backaksen leipää, tapenadea ja voita L
Keitetyt tilliperunat ja voisulaa L, G
Pääruokavaihtoehdot
Ylikypsää porsaankylkeä, haudutettua omenaa ja omenakastiketta L, G tai
Kotimaista rotukarjan niskaa, chimichurrikastiketta ja parmesaanijuustoa L, G
tai
Tomaattista kalapataa, haudutettua fenkolia ja tilliä L, G
Pääruoan lisukkeena paahdetut yrttiperunat ja kasviksia
Jälkiruokana
Mustikkamaitopannacotta ja marinoituja marjoja L
Alkuruokapöytä
Vihersalaattia ja yrttikastiketta M,G
Paahdettua maissia ja herneenversoa L,G
Backaksen caesarsalaattia L
Marinoituja kirsikkatomaatteja ja basilikapestoa M,G
lohipastramia ja sitrusfenkolisalaattia M,G
Kukkakaalia, kotimaista hernettä ja tattaria L
Pikkelöityä retiisiä ja retikkaa M,G
Riistaterriiniä ja marinoitua sipulia L,G
Herukkasilliä ja Sipulisilliä L,G
Keitetyt tilliperunat ja voisulaa L,G
Backaksen leipää, voita ja tapenadea L
Pääruokavaihtoehdot
BBQ glaseerattua naudan rintaa ja paahdettua tomaattia L,G tai Ylikypsää porsaankylkeä, haudutettua omenaa ja omenakastiketta L,G
tai Haudutettua hirvenpaistia, hirvichorizoa, paistettua varhaiskaalia ja dijonmajoneesia L,G +5€
Pääruoan lisukkeena paahdetut yrttiperunat ja kasviksia
Jälkiruoka Backaksen raparperipiirasta, mansikkaa ja seljankukalla maustettua kermavaahtoa LA