Home » Yritystilaisuudet » Yritystapahtumat » Illalliset
Laatua luonnosta lautaselle
Backaksen kartanossa onnistuvat illalliset 5-120 henkilön seurueille. Varaamme kartanon kauniit kabinetit aina seurueen koon mukaan. Ravintola Backaksessa ruoka on kaiken toiminnan sydän. Me Backaslaiset olemme ylpeitä siitä, kuinka paljon raaka-aineita pystymme itse hankkimaan ja hyödyntämään. Backasperhe itse metsästää, kalastaa & poimii raaka-aineita Suomen luonnosta. Tasokas ruoka on onnistuneen tilaisuuden ydin. Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden pientuottajien kanssa.
Illallisen hinta koostuu kabinettikustannuksista ja illan tarjoiluista. Kabinettikustannukset sisältävät teidän seurueellenne varatun oman yksityisen kabinetin 3 tunnin ajan, kangasliinat ja servietit, katteet, talon somisteet ja huolehtivan henkilökunnan. Alle 30 henkilön seurueille suosittelemme pöytiin tarjoiltua menua ja yli 30 henkilön seurueille buffet-tarjoiluja.
Olemme avoinna vain tilauksesta, joten ota yhteyttä ja varaa yksityistilaisyys. myynti@ravintolabackas.fi/p. 0400 153 281
Pöytiin tarjoillut menut
Kartanon kolmen ruokalajin menu
Kermaista sipulikeittoa ja mokka crumblea L,G
Kevyesti savustettua siikaa, mustajuuripyrettä sekä kuusenkerkkä beurre blanc L,G
Itsepoimituista omenoista tehtyä omenakakkua, omenapyrettä sekä omena sorbet L
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.
Kartanon viiden ruokalajin menu
Paahdettua maa-artisokkaa Perttulasta, pikkelöityä oman pihan omenaa ja mallas crumblea L
Sokerisuolattua siikaa, perunalettua sekä hiillostettua rosmariinia L,G
Punajuurikeittoa ja vadelmaa L,G
Paahdettua Lopen peuraa, porkkanapyrettä sekä kermaista riistakastiketta L,G
Mustaherukka pannacottaa ja hunajakennoa L,G
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.
Rapumenu
Kotimainen rapu 11 cm päivän hintaan. Suositellaan 4-8kpl/ hlö
Rapujen kanssa paahtoleipää, paahdettua saaristolaisleipää, vaahdotettua voita, tilliä ja sitruunaa L
’Suun raikastaja ennen pääruokaa’
Sitruunasorbettia M G
Hirviwallenberg, juurespyrettä ja punaviinikastiketta L
Mansikoita ja italianmarenkia L G
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.
Buffetkokonaisuus illallisella
Buffet
Alkuruokapöytä
Vihersalaattia ja rosmariinivinegretteä M,G
Backaksen perunasalaattia M,G
Paahdettua punajuurta, karamellisoitua pähkinää ja rucolaa M,G
Rosmariini paahdettua porkkanaa, rakuunaa ja parmesaania L,G
Kartanon sienisalaattia L,G
Hiillostettua lohta ja sitrussalaattia M,G
Sipulisilliä M,G
Sinappisilliä M,G
Paahtopaistia, piparjuurikreemiä ja marinoitua punasipulia M,G
Tilliperunaa L,G
Kartanon hapanjuurta sekä mallasleipää M
Vaahdotettua ruskeaa voita L,G
Kartanon tapenadea M,G
Pääruoat (valitse näistä yksi)
Kevyesti savustettua lohta ja kermaista sienikastiketta L,G
Häränrintaa ja talon tummaa timjamikastiketta L,G
Metsäsieni gnocchi ja rakuunakastiketta L,G
Pääruoat tarjoillaan lämpimien lisukkeiden kera.
Jälkiruoka
Kartanon porkkanakakkua, karamellisoitua mantelia ja appelsiini siirappia L
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.