Laatua luonnosta lautaselle
Backaksen kartanossa onnistuvat illalliset 5-120 henkilön seurueille. Varaamme kartanon kauniit kabinetit aina seurueen koon mukaan. Ravintola Backaksessa ruoka on kaiken toiminnan sydän. Me Backaslaiset olemme ylpeitä siitä, kuinka paljon raaka-aineita pystymme itse hankkimaan ja hyödyntämään. Backasperhe itse metsästää, kalastaa & poimii raaka-aineita Suomen luonnosta. Tasokas ruoka on onnistuneen tilaisuuden ydin. Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden pientuottajien kanssa.
Illallisen hinta koostuu kabinettikustannuksista ja illan tarjoiluista. Kabinettikustannukset sisältävät teidän seurueellenne varatun oman yksityisen kabinetin 3 tunnin ajan, kangasliinat ja servietit, katteet, talon somisteet ja huolehtivan henkilökunnan. Alle 30 henkilön seurueille suosittelemme pöytiin tarjoiltua menua ja yli 30 henkilön seurueille buffet-tarjoiluja.
Olemme avoinna vain tilauksesta, joten ota yhteyttä ja varaa yksityistilaisyys.
myynti@ravintolabackas.fi tai 0400 153 281
Pöytiin tarjoillut menut
Kartanon kolmen ruokalajin menu
Soijapaahdettua jäämeren lohta, dijon perunakreemiä ja sahramifenkolia L, G
Yön yli haudutettua lopen peuraa, kartanon röstiä ja portviinissä haudutettua shalottia L, G
Tarte tatin, rosmariinikreemiä ja Backaksen vaniljajäätelöä L
Voit valita myös neljän tai viiden ruokalajin menun! Täydennä kokonaisuutta alla olevilla talvisilla ruokalajeilla:
Paahdettua kurpitsakeittoa, appelsiinia ja rapeaa serranokinkkua L, G
Salviavoissa paistettua jyväpastaa, marinoitua kesäkurpitsaa ja tomaatticoncasse L
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.
Rapumenu
Kotimainen rapu 11 cm päivän hintaan. Suositellaan 4-8kpl/ hlö
Naudan rintaa, paahdettuja perunoita & juureksia sekä talon tummaa kastiketta L, G
Kartanon uuniomenaa ja paahdettua Krannin tilan kauraa L
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.
Buffetkokonaisuus illallisella
Buffet
Alkuruokapöytä
Vihersalaattia ja vadelmavinegrettiä M,G
Paahdettua portobelloa, karamellisoitua sipulia ja rucolaa M,G
Salaattia perunasta ja omenasta Backaksen tapaan M,G
Myskikurpitsaa ja rapeita linssejä M,G
Neulapapuja, paahdettuja pikkutomaatteja ja fetaa L,G
Porkkanaterriiniä ja etikkamarinoituja juureksia L,G
Salmiakkimarinoitua porsaanfilettä ja
granaattiomenaa M,G
Sinappisilliä M,G
Tilliperunoita L,G
Kartanon hapanjuurileipää ja mallaslimppua M
Vaahdotettua voita L,G ja paprikalevitettä M,G
Pääruoat (valitse yksi)
Sitruunakuorrutettua Jäämeren turskaa ja beurre blanc kastiketta L,G
Pitkään haudutettua naudanpaistia ja karpalokastiketta M,G
Kartanon sieni-tofu pihviä ja punajuurivoikastiketta L,G (mahdollista saada myös vegaanisena)
Jälkiruoka
Kartanon omenakakkua, vaniljavaahtoa & kinuskia L
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.