Laatua luonnosta lautaselle
Backaksen kartanossa onnistuvat illalliset 5-120 henkilön seurueille. Varaamme kartanon kauniit kabinetit aina seurueen koon mukaan. Ravintola Backaksessa ruoka on kaiken toiminnan sydän. Me Backaslaiset olemme ylpeitä siitä, kuinka paljon raaka-aineita pystymme itse hankkimaan ja hyödyntämään. Backasperhe itse metsästää, kalastaa & poimii raaka-aineita Suomen luonnosta. Tasokas ruoka on onnistuneen tilaisuuden ydin. Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden pientuottajien kanssa.
Illallisen hinta koostuu kabinettikustannuksista ja illan tarjoiluista. Kabinettikustannukset sisältävät teidän seurueellenne varatun oman yksityisen kabinetin 3 tunnin ajan, kangasliinat ja servietit, katteet, talon somisteet ja huolehtivan henkilökunnan. Alle 30 henkilön seurueille suosittelemme pöytiin tarjoiltua menua ja yli 30 henkilön seurueille buffet-tarjoiluja.
Olemme avoinna vain tilauksesta, joten ota yhteyttä ja varaa yksityistilaisyys.
myynti@ravintolabackas.fi tai 0400 153 281
Pöytiin tarjoillut menut
Kartanon kolmen ruokalajin menu
Kartanon lohicevicheä, porkkanaemulsiota ja talon perunalastuja
Lopen peuraa kahdella tapaa, marinoitua bataattia ja Backaksen tummaa yrttikastiketta
Mustikkafrangipanea sekä haudutettua oman pihan raparperia
Voit valita myös neljän tai viiden ruokalajin menun! Täydennä kokonaisuutta alla olevilla ruokalajeilla:
Kuohkeaa parsakeittoa, pikkelöityä kukkakaalia ja minttuvaahtoa
Fenkoli risottoa, marinoituja jokirapuja ja salsa verdeä
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.
Rapumenu
Kotimainen rapu 11 cm päivän hintaan. Suositellaan 4-8kpl/ hlö
Naudan rintaa, paahdettuja perunoita & juureksia sekä talon tummaa kastiketta L, G
Kartanon uuniomenaa ja paahdettua Krannin tilan kauraa L
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.
Buffetkokonaisuus illallisella
Buffet
Alkuruokapöytä
Kartanon vihersalaattia ja vinegrettiä M, G
Salaattia grillatusta varhaiskaalista L, G
Parsaa, pekonia ja perunaa M, G
Panzanella salaattia talon leivästä M
Tabbouleh kukkakaalista ja Krannin tilan ohrasta M
Savulohimoussea, piparjuurta ja hölskykurkkuja L, G
Lopen riistapiirasta L
Kanaa, marinoitua tomaattia & parmesaanikastiketta L,G
Keitettyjä perunoita L, G
Kartanon leipävalikoima M
Vaahdotettua voita L, G ja munakoisotahnaa M, G
Pääruoat (valitse yksi)
Mureaksi haudutettua naudan paistia ja timjamikastiketta M, G
Pippuripaahdettua jäämerenlohta ja tillikastiketta L, G
Kartanon kasvis dolma ja ajvar-kastiketta VEG, G
Tarjoilemme pääruokien kanssa aina perunaa ja juureksia M, G
Jälkiruokana
Sitruunakakkua ja oman pihan raparperia L
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.