Tiilitehtaan sauna

Lempeät löylyt keskellä Aviapolista

Kaipaavatko lihakset rentoutumista tiukan kokouspäivän tai ulkoilun jälkeen? Haluaisitko aloittaa illanvieton saunanlauteilla?

Tiilitehtaan tunnelmallinen sauna muistuttaa ajasta, jolloin Backaksessa valmistettiin itse punatiiliä.

Sauna sijaitsee kartanon pihapiirissä ja lauteille mahtuu yhtä aikaa n. 20 henkilöä. Suuri takallinen vilvoittelutila antaa kuitenkin mahdollisuuden saunomiseen myös isommalla seurueella. Saunalta löytyy omat pukuhuoneet ja suihkut miehille sekä naisille, mutta sauna on yhteinen. Vilvoitella voi myös ulkona saunan omalla suojaisella terassilla. Järjestämme tarvittaessa saunalle pientä suolaista tai iltapalaa, toiveidenne mukaan. Saunalla on täydet a-oikeudet ja vilvoittelutilassa on juomakaappi, josta veloitamme juomat kulutuksen mukaan. Pyyhkeet sekä laudeliinat löytyvät tiloista, ja saunalla on käytössäsi myös hiustenkuivaaja sekä valikoima kotimaisia pesuaineita.

Tiimipäivät sekä Villasukkakokoukset Tiilitehtaan saunakabinetissa 5-12 hlöä!
Tule tiimisi kanssa nauttimaan rennosta kokoustilasta Tiilitehtaan saunakabinettiin. Tässä kokoustilassa kokoustat rennommin isojen pöytien äärellä tai nautit kokouspäivästä vaikka omalla terassilla. Syksyllä ja talvella vedetään tietysti villasukat jalkaan ja laitetaan kaminaan tulet.
Päivää on helppo jatkaa saunanlauteilla!

Tila ei ole esteetön.

Lähde virtuaalikierrokselle