Häät

Sano TAHDON ikimuistoiselle hääpäivälle Ravintola Backaksessa

Backaksen kartanon vehreä maalaismiljöö tarjoaa mitä upeimmat puitteet elämäsi tärkeään päivään. Suunnitellaan häät yhdessä, jonka jälkeen voit huoletta jättää järjestelyt kokeneen henkilökuntamme toteutettavaksi. Backaksesta löytyy kaksi erilaista häihin soveltuvaa tilaa; Kartano & Puimala, joissa vallitsee molemmissa täysin eri tunnelma. Valitse siis teidän häiden kokoon ja tunnelmaan sopivampi tila.

Ravintola Backaksella on täydet a-oikeudet, joten omien juomien tuominen ei ole sallittua, mutta autamme mielellämme valikoimaan juuri teille sopivan juomapaketin.

Oletko aina unelmoinut tyylikkäistä kartanohäistä vai ovatko suuret maalaisromanttiset häät Puimalassa mieleesi? Tutustu vaihtoehtoihin.
Esittelemme mielellämme häätiloja paikan päällä ja teemme tarkempaa tarjousta. Ota yhteyttä myynti@ravintolabackas.fi tai p. 0400 153 281

Vaihtoehtoja hääpaketeille

Sano TAHDON tyylikkäille kartanohäille

200-vuotta vanha Backaksen kartano on juuri entisöity ja palvelee erinomaisesti hääjuhlaanne varten. Kartanon juhlasalit ovat tyylikkäät ja kaunis sisustus mukailee 1920-lukua. Tilat ovat valoisat ja helposti muunneltavissa. Backaksen kartano ja upea puistomiljöö sijaitsee Vantaalla vain parin kilometrin päässä Suomen suosituimmasta vihkikirkosta, Pyhän Laurin kirkosta. Loistavan sijainnin ja kulkuyhteyksien sekä suurien parkkitilojen ansiosta kartano on vaivattomasti saavutettavissa. Historiallinen ympäristö tarjoaa myös mahtavat puitteet hääkuvaukseen. Kartanoväen lämminhenkinen palvelu takaa teidän ja vieraidenne viihtyvyyden. Teemme päivästänne huolettoman useiden vuosien kokemuksemme ja kokonaisvaltaisen paketin myötä. Kartanohäät sopivat loistavasti 40-120 vieraalle.

Kartanon hääpaketti sisältää:
Hääbuffetin (sis. hääkakku & kahvi/tee)
Tilan klo 15.00-23.00 (Mahdollisuus jatkaa 02.00 saakka)
Kaksi hääkonsultointia
Onnittelumaljan sekä kaksi kaatoa viiniä/olutta/virvokkeita
Jäävesi, mehu, maito & kotikalja
Valkoiset kangaspöytäliinat, kangasservetit, tuikkukynttilät & talon somisteet
Kattauksen, tarjoiluhenkilökunnan & loppusiivouksen

Hinta kun henkilömäärä,
80-120 henkilöä 87,00€/hlö
60-79 henkilöä 94,00€/hlö
40-59 henkilöä 100,00€/hlö

Tule tutustumaan tiloihin ja pyydä tarjousta p. 0400 153 281 tai myynti@ravintolabackas.fi

Sano TAHDON maalaisromanttisille Puimalahäille

Unelmoitko suurista maalaisromanttisista häistä upeassa maalaismiljöössä? Vietä elämäsi tärkein päivä heinäpaalien ja peltojen keskellä, kuitenkin kehä kolmosen varrella ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tapahtumakeskus Puimala on 100-vuotta vanha avara, suuri ja tunnelmallinen tila, joka on juuri entisöity vastaamaan tämän päivän juhlatarpeita. Puimalassa juhlabuffet nautitaan tyylikkäästi hevoskärryiltä ja tilan varustukseen kuuluu myös lava, tunnelmavalaistus ja taustamusiikki kalusto. Historiallinen ympäristö tarjoaa myös mahtavat puitteet hääkuvaukseen. Ravintola Backaksen lämminhenkinen palvelu takaa teidän ja vieraidenne viihtyvyyden. Teemme päivästänne huolettoman useiden vuosien kokemuksemme ja kokonaisvaltaisen paketin myötä. Puimalahäät sopivat yli 100 vieraalle.

Puimalan hääpaketti sisältää:

Hääbuffetin (sis. hääkakku & kahvi/tee)
Tilan klo 15.00-23.00 (Mahdollisuus jatkaa 01.00 saakka)
Kaksi hääkonsultointia
Valkoiset kangaspöytäliinat, kangasservetit, tuikkukynttilät & talon somisteet
Kattauksen, tarjoiluhenkilökunnan & loppusiivouksen

Tule tutustumaan tiloihin ja pyydä tarjousta p. 0400 153 281 tai myynti@ravintolabackas.fi