Laatua luonnosta lautaselle
Backaksen kartanossa onnistuvat illalliset 5-100 henkilön seurueille. Varaamme kartanon kauniit kabinetit sekä huolehtivan henkilökunnan. aina seurueen koon mukaan. Ravintola Backaksessa ruoka on kaiken toiminnan sydän. Me Backaslaiset olemme ylpeitä siitä, kuinka paljon raaka-aineita pystymme itse hankkimaan ja hyödyntämään. Backasperhe itse metsästää, kalastaa & poimii raaka-aineita Suomen luonnosta. Tasokas ruoka on onnistuneen tilaisuuden ydin. Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden pientuottajien kanssa.
Illallisen hinta koostuu kabinetti- ja henkilökuntakustannuksista sekä illan tarjoiluista. Kabinettikustannukset sisältävät teidän seurueellenne varatun oman yksityisen kabinetin 3 tunnin ajan, kangasliinat ja servietit, katteet, talon somisteet ja huolehtivan henkilökunnan. Alle 30 henkilön seurueille suosittelemme pöytiin tarjoiltua menua ja yli 30 henkilön seurueille buffet-tarjoiluja.
Keittiötiimimme on suunnitellut herkulliset ruokatarjoilut, jotka hemmottelevat makuhermoja sesongin tuotteiden mukaisesti ja kartanon henkilökunta huolehtii siitä, että kaikki sujuu täydellisesti alusta loppuun. Tarjoamme mahdollisuuden räätälöityihin palveluihin ja huomioimme erityistoiveet varmistaaksemme, että tilaisuus onnistuu yli odotusten.
Olemme avoinna vain tilauksesta, joten ota yhteyttä ja varaa yksityistilaisyys.
myynti@ravintolabackas.fi tai 0400 153 281
Pöytiin tarjoillut menut
Kartanon kolmen ruokalajin menu
Skagen & Mätiä
Perinteistä katkarapu skagenia, mätiä ja tilliöljyä L
Hirveä & Kaalia
Ylikypsää kotimaista hirveä kaaliin käärittynä ja tummaa karpalokastiketta L,G
Mantelia & Veriappelsiinia
Mantelikakkua ja veriappelsiinipossettia L,G
Täydennä kokonaisuutta alla olevilla ruokalajeilla:
Mustajuurta & Possua
Kuohkeaa mustajuurikeittoa, rapeaa porsaankylkeä ja lehtikaalisipsiä L,G
Peuraa & Kaprista
Peura tartaria, kapriskreemiä ja graavattua keltuaista L,G
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.
Rapumenu
Kotimainen rapu 11 cm päivän hintaan. Suositellaan 4-8kpl/ hlö
Naudan rintaa, paahdettuja perunoita & juureksia sekä talon tummaa kastiketta L, G
Kartanon uuniomenaa ja paahdettua Krannin tilan kauraa L
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.
Buffetkokonaisuus illallisella
Buffet
Alkuruokapöytä
Vihersalaattia ja vinaigrettiä M,G
Rosmariini paahdettua porkkanaa ja punajuurta M,G
Raikasta herne-retiisisalaattia M,G
Omenaista halloumjuustosalaattia L,G
Backaksen perunasalaattia M,G
Paahdettua lohta ja sitrus-fenkolisalaattia M,G
Hiillostettua porsaanfileetä ja granaattiomenakastiketta M,G
Kartanon leipävalikoima ja vaahdotettua voita L
Pääruokana (valitse yksi, yhtenäinen valinta)
Kotimaista yrtti-kananpoikaa ja kirsikkatomaattikastiketta M,G
Sitruunavoissa paahdettua turskaa ja yrttigremolataa L,G
Punajuuri-mustapaputerriiniä sekä haudutettua sipulia ja pinaattia VE,G
Tarjoilemme kaikkien pääruokien paahdettuja juureksia ja perunaa M,G
Jälkiruoka
Taatelikakkua ja kinuskikastiketta L
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.