Laatua luonnosta lautaselle
Backaksen kartanossa onnistuvat illalliset 5-100 henkilön seurueille. Varaamme kartanon kauniit kabinetit aina seurueen koon mukaan. Ravintola Backaksessa ruoka on kaiken toiminnan sydän. Me Backaslaiset olemme ylpeitä siitä, kuinka paljon raaka-aineita pystymme itse hankkimaan ja hyödyntämään. Backasperhe itse metsästää, kalastaa & poimii raaka-aineita Suomen luonnosta. Tasokas ruoka on onnistuneen tilaisuuden ydin. Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden pientuottajien kanssa.
Illallisen hinta koostuu kabinettikustannuksista ja illan tarjoiluista. Kabinettikustannukset sisältävät teidän seurueellenne varatun oman yksityisen kabinetin 3 tunnin ajan, kangasliinat ja servietit, katteet, talon somisteet ja huolehtivan henkilökunnan. Alle 30 henkilön seurueille suosittelemme pöytiin tarjoiltua menua ja yli 30 henkilön seurueille buffet-tarjoiluja.
Olemme avoinna vain tilauksesta, joten ota yhteyttä ja varaa yksityistilaisyys.
myynti@ravintolabackas.fi tai 0400 153 281
Pöytiin tarjoillut menut
Kartanon kolmen ruokalajin menu
Tattia & Tryffeliä
Kuohkeaa tattikeittoa, sipulitartalettia ja tryffelivaahtoa L
Nieriää & Risottoa
Salviavoissa haudutettua nieriää, risottokrokettia ja porkkanavoikastiketta L
Omenaa & Kinuskia
Omenaparfait, suolaista kinuskia ja rapeaa kauraa L
Voit valita myös neljän tai viiden ruokalajin menun! Täydennä kokonaisuutta alla olevilla ruokalajeilla:
Kurpitsaa & Pastaa
Salvialla maustettua orzopastaa, marinoitua kurpitsaa ja tomaatticoncassea L
Rapua & Mätiä
Klassista jokirapuskagenia, mätiä ja voissa paistettua leipää
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.
Rapumenu
Kotimainen rapu 11 cm päivän hintaan. Suositellaan 4-8kpl/ hlö
Naudan rintaa, paahdettuja perunoita & juureksia sekä talon tummaa kastiketta L, G
Kartanon uuniomenaa ja paahdettua Krannin tilan kauraa L
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.
Buffetkokonaisuus illallisella
Buffet
Alkuruokapöytä
Kartanon vihersalaattia ja vinegrettiä M, G
Granaattiomena-juustosalaattia L, G
Chilipaahdettua kurpitsaa ja pähkinää M, G
Marinoituja herkkusieniä, paahdettua punajuurta ja karamellisoitua sipulia M, G
Kukkakaali-kvinoasalaattia M, G
Savumuikkumoussea, piparjuurta ja hölskykurkkuja M, G
Avotulella loimutettua lohta M, G
Keitettyjä perunoita M, G
Backaksen leipävalikoima M
Kartanon levitteitä M,G
Pääruokana (valitse yksi, yhtenäinen valinta)
Ylikypsää porsaanniskaa ja siiderikastiketta L,G
Terriiniä kotimaisesta kalasta ja sahrami-voikastiketta L,G
Savustettua selleripihviä ja tummaa madeirakastiketta M,G
Tarjoilemme kaikkien pääruokien kanssa paahdettuja kotimaisia kaaleja L,G
Jälkiruoka
Omenakakkua ja rosmariinikreemiä L
Tarjoilut vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan.