Keikat kesällä 2024

Backas Kesäkeikat järjestetään ainutlaatuisessa kartanopuistossa. Tulossa mm. Käärijä, BESS, ABREU ja monia muita.
Keikat kesällä 2024:

Backaksen keikat kesällä 2024 starttaavaat Aliisa Syrjä ja Ida Paul & Kalle Lindroth 26.6. Aliisa Syrjä on suomalainen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikki lumoaa herkällä äänellään ja syvällisillä sanoituksillaan. Ida Paul & Kalle Lindroth ovat suomalainen laulaja-lauluntekijäduo, joiden upeat tunnelmalliset kappaleensa  vetoavat monenlaiseen musiikinystävään.

Kesäkeikkojen toisena päivänä 27.6. lavalle nousevat Younghearted ja Anssi Kela. Younghearted on keväällä 2015 perustettu suomenkielistä popmusiikkia soittava yhtye, joka on tunnettu herkistä, akustiseen soundiin nojaavista kappaleistaan. Anssi Kela ei esittely kaipaa. Artistin musiikki onkin vakuuttanut kuulijat jo vuosien ajan. Hänen tunnetuimpiin kappaleisiinsa kuuluvat hittibiisit kuten “Milla”, “Levoton tyttö” ja “Puistossa”. 

Menevä BESS esiintyy Backaksessa 28.6. BESS on monitaituri, jonka luova ilmaisu yhdistää musiikin ja upean visuaalisen esityksen. BESS tunnetaan rohkeasta esiintymisistään, joissa yleisö kutsutaan täysillä mukaan. BESSin tunnetuimpia kappaleita ovat Ram pam pamin lisäksi muun muassa Tempo, sekä Sammumaton. BESSin kanssa lavalle nousee Ressu Redford, joka nousi suuren yleisön tietoisuuteen jo 1990-luvun alussa. Hänet tunnetaan energisistä esiintymisistään, tarttuvista kappaleistaan ja voimakkaasta lavapersoonastaan.

Vantaan oma poika Käärijä nähdään Backas kesäkeikkojen lavalla 3.7. Rajoja rikkova ja Emma-gaalassa pystejä kahminut Käärijä teki suomalaisen musiikin historiaa, kun artisti keräsi ylivoimaisesti eniten yleisöääniä Euroviisuissa ja kisakappale Cha Cha Cha nousi striimatuimmaksi suomenkieliseksi kappaleeksi koskaan. Käärijän kanssa lavalla nähdään lahjakas porvoolainen pop ja R&B -artisti HUGO. 

Pete Parkkonen valloittaa Kesäkeikkojen lavan yhdessä Mikko Harjun kanssa 4.7. Hurmaava Pete Parkkonen on suomalainen laulaja ja lauluntekijä, joka nousi julkisuuteen vuoden 2008 Idols-kilpailun toisena sijoittuneena. Hänet tunnetaan voimakkaasta äänestään ja energisestä esiintymistyylistään. Mikko Harju on suomalainen muusikko, jonka musiikki yhdistelee herkkää tunnelmaa ja voimakasta tarinankerrontaa. Harju on ansainnut paikkansa suomalaisen musiikkikentän kiehtovana ja merkittävänä äänenä.

Ihana ABREU esiintyy Backas Kesäkeikoilla 5.7. ABREU nousi julkisuuteen vuoden 2007 Idols-kilpailun toisena sijoittuneena. Hänet tunnetaan monipuolisesta musiikkityylistään, joka yhdistelee poppia, dancea ja R&B:tä. ABREU on julkaissut useita hittejä ja menestysalbumia Suomessa. Laulaja-lauluntekijä Olli Halonen nähdään nähdään myös Kesäkeikkojen lavalla ABREUN kanssa 5.7. Kappaleensa itse säveltävällä ja sanoittavalla artistilla on pitkä tausta musiikin parissa.

LUE LISÄÄ!
OSTA LIPUT!

VIP -LIPPU
Hinta: 92.00 € + tilausmaksu (alk. 1,50 € www.lippu.fi)
sis. buffetruokailu Kartanolla + oma VIP-alue ja pöytiin tarjoilu keikalla + Kartanon sisä WC-tilat

SHOW & DINNER -LIPPU
Hinta: 74,00 € + tilausmaksu (alk. 1,50 € www.lippu.fi)
sis. buffetruokailu Puimalassa + Puimalan sisä WC-tilat

SISÄÄNPÄÄSYLIPPU
Hinta: 34,00 € + tilausmaksu (alk. 1,50 € www.lippu.fi

OSTA LIPUT lippu.fi
Lippujen myynti ja varaukset 0600 900 900
(2€/alk.min +pvm/mpm)