Elämystesi tekijät

Elämystesi tekijät

Veijo Kantanen

Jahtipäällikkö ja Ravintola Backaksen toimitusjohtaja.
Luonnosta nauttiva herrasmies, joka toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi, joskus jopa lumilapio kädessä. ”Tule maistelemaan kanssani luonnon omia antimia! Aloitetaan aamu ohrapuurolla ja jatketaan päivää Petsikon lakkasmoothiella”

Lauri Kaivoluoto

Kuninkaan Erän elämysten tuottaja ja Ravintola Backaksen yrittäjä
Innovatiivinen ja seikkailunhaluinen eräkävijä, joka välillä häärää keittiössä ja välillä metsässä. ”Opi kanssani enemmän suomalaisista puhtaista raaka-aineista”

Sanna Koskinen

Ravintola Backaksen Myynti- ja markkinointipäällikkö
Kovasta naurustaan tunnettu blondi, joka hoitaa kanssasi tilaisuuksien suunnittelun. ”Hymy huulessa ulkoilu voi olla hauskaa kaatosateellakin”

Mireka Kantanen

Ravintola Backaksen tapahtumakoordinaattori
Tällä neidillä on välillä monetkin langat hyppysissään, kun hän taidokkaasti järjestää niin 600 henkilön oktobefestit kuin huippuartistien tähdittämät konsertit. ”Tapahtumissa vain katto on rajan, ja Puimalassa sekin on korkealla”

Satu Vainio

Kartanon keittiön nuori emäntä
Tällä neidillä ei vauhti helpolla hiivu patojen ja pannujen ääressä touhutessa. ”Maistuisiko tänään Vuokojärven harjus vai Lopen peura?” Tervetuloa kokemaan puhtaita ja raikkaita makuja Suomen luonnosta!

Pinka Kantanen

Backaksen Ravintolapäällikkö
Tunnetaan myös Ravintola Backaksen joka paikan höylänä. Pinkalta hoituu niin taloushallinnon kiemurat kuin tyylikkäiden illallisten tarjoilut. ”Meillä ei tunneta sanaa ei. Vaan mahdottomastikin tehdään mahdollista”