Backaksen tulevia tapahtumia

Backaksen Lavatanssit. (LOPPUUNMYYTY). Toiveenne on kuultu ja Backaksessa järjestetään 19.6. sekä 25.7. klo 18-23 unohtumattomat lavatanssit. Puimalan tanssilattialla kesäillassa teitä tanssittaa yksi Suomen suosituimmista iskelmäyhtyeistä Komiat, sekä Tiktokissa mainetta niittänyt Niilo Lehtonen.

Skumppajooga. Kun kaipaat irtiottoa arjesta ja haluat rentoutua ystävien seurassa, skumppajooga on loistava ratkaisu tähän. Tunnin aikana tehdään joogasta tuttuja liikkeitä ja liikesarjoja samanaikaisesti, kun kädessä on lasi täynnä kuohuvaa. Skumppajooogan löydät meiltä 4.6., 18.6., 10.7., sekä 17.7. Klo 17-18.

Backas Kesäkeikat. Tänä kesänä kartanopuistossa juhlitaan, kun Ravintola Backas & kotimaisen musiikin suurin ohjelmatoimisto Warner Music Live järjestävät yhteistyössä Kesäkeikkoja kuutena eri iltana! Esiintyjinä mm. Aliisa Syrjä, BESS, Käärijä, Pete Parkkonen ja monia muita.

Laurin kaljavenyttely. (LOPPUUNMYYTY). Kun kaipaat erilaista irtiottoa arjesta ja haluat rentoutua kauneimmassa Vantaalaisessa sielunmaisemassa, kaljavenyttely on just sulle.

Backas Perhepäivä. Tervetuloa koko perheen voimin viettämään ihanaa lauantaita Backas Perhepäivän parissa 29.6. klo 10.-14. Perhepäivässä on luvassa monipuolista lavaohjelmaa kuten musiikkia ja esityksiä. Lisäksi tapahtuma-alueella on erilaisia työpajoja ja ohjelmaa koko perheen iloksi. Tapahtumaan on kaikille vapaa pääsy.

Backas Stand Up – Jaska & Frendit. Stand Up iltojen isäntänä toimii koko kansan rakastama Jaakko “Jaska” Saariluoma, joka kutsuu Backakseen koomikkokavereitaan vierailemaan kahtena eri kesäiltana pe 12.7. sekä pe 23.8.

Kartanon kesäterassi. Kartanon edustan kauniiseen maalaismiljööseen aukeaa heinäkuussa kaikille avoin kesäterassi. Terassi on avoinna 10.-26.7. välisenä aikana keskiviikosta perjantaihin, (lauantaihin) klo 15-21. Poikkeuksellisesti pe 12.7. ei kesäterassia, koska Backas Stand up -ilta. Tarjolla on herkullista syötävää sekä kesään sopivia janojuomia. Lisäksi perjantaisin on luvassa livemusiikkia.

Backas kesäteatteri – Kirka musikaali. Backas kesäteatterissa nähdään Kirka musikaali Hetki lyö kesällä 2024 Tapahtumakeskus Puimalassa. Myynnissä Show & Dinner -paketteja ja kesäteatterilippuja jopa yhdeksään näytökseen.

Puimalan Oktoberfest 2024. Backaksen autenttinen maalaismiljöö ja tunnelmallinen Puimala tarjoaa mitä aidommat puitteet perinteiseen olutjuhlaan la 14.9. klo 18.00-23.00.

Backaksen sadonkorjuu. Tervetuloa viettämään Backaksen Sadonkorjuuta lähiruokatorin sekä herkullisen buffetruokailun merkeissä lauantaina 28.9. 

Lue lisää tapahtumista täältä!

Myyntipalvelun tavoitat arkisin klo 8.00-16.00 myynti@ravintolabackas.fi