Backaksen tulevia tapahtumia

Lauri Kaivoluoto 30v juoksutapahtuma. Backaksen yrittäjän Lauri Kaivoluodon 30v synttäreiden kunniaksi juostaan Backaksessa hyvän asian puolesta 21.6. Juoksemistakaan ei opetettu kokkikoulussa, mutta onneksi tämä on matalan kynnyksen juoksutapahtuma, jossa tavoitteena on pitää hauskaa ja kerätä yhteispottia nuorten ja lasten mielenterveyden hyväksi. Kerää yrityksestäsi porukka kasaan tai tule kavereiden kanssa. Lahjoittaa voit, vaikka et juoksisikaan. Myös kannustusjoukot ovat tässä tapahtumassa yhtä tärkeitä.

Skumppajooga. Kun kaipaat irtiottoa arjesta hyvien ystävien seurassa, Skumppajooga on loistava ratkaisu tähän. Tunnin aikana tehdään joogasta tuttuja liikkeitä ja liikesarjoja samanaikaisesti, kun kädessä on lasi täynnä kuohuvaa. 
Kesän skumppajoogat:
To 25.5., to 15.6., to 20.7. ja to 17.8. klo 17.00-18.00
28€/hlö sis. joogan & piccolo-skumpan

Backaksen puistokeikat. Ravintola Backas & Loud’n Live järjestävät yhteistyössä kauan odotetun puistokeikka -kiertueen. Puistokeikoissa yhdistyvät tunnetut suomalaiset artistit sekä Backaksen laadukas Street Food, rentoa ja persoonallista palvelua unohtamatta.

Kulkukoirat -kesäteatteri.  Kulkukoirat nähdään kesällä Tapahtumakeskus Puimalassa. Tällä hetkellä myynnissä Show & Dinner paketteja sekä kesäteatterilippuja to 10.8. ja to 24.8. päiville. Show & Dinner paketit sisältävät sekä ruokailun kartanolla, että upean tarinan kolmesta suomalaisesta laulajasta tien päällä.

Lue lisää tapahtumista täältä!

Myyntipalvelun tavoitat arkisin 8-16 myynti@ravintolabackas.fi